Region

Svet

Branka Nevistić vodi novi rialiti na B92?

Posle pauze od godinu i po dana, Branka Nevistić vraća se na male ekrane, i to u ulozi voditeljke rialiti programa.

Branka Nevistić vodi novi rialiti na B92?



Nekadašnja voditeljka informativnih emisija na BK i "Prvoj" snimila je pilot-emisiju sa glumcem Markom Živićem, koja je rađena po licencnom formatu "My man can" (Moj čovek može) i trebalo bi od jeseni da se emituje na TV B92. Branka je trenutno na odmoru u inostranstvu i nije želela da komentariše novi angažman dok se ne vrati u zemlju. S druge strane, Marko Živić je potvrdio da je deo projekta.

"Učestvujem u tome, za sada smo snimili tu pilot-epizodu, ali možda ne bi trebalo ja da pričam o tome dok producentska kuća "Adrenalin" ne ponudi zvanične informacije", rekao je Živić.

"My man can" je televizijski format u kojem se takmiče parovi - odnosno muškarci rešavaju razne teške zadatke i prepreke, boreći se za vredne nagrade.

Iz producentske kuće "Adrenalin" za sada ne žele da daju zvanične informacije na temu rialitija "My man can", ali nam je nezvanično rečeno da se ozbiljno radi na tome. Katarina Panić, predstavnik za medije Televizije B92, na kojoj će biti emitovana emisija, kaže da će o novitetima biti više reči kada za to dođe vreme.

Autor: I.M.
Izvor/Foto: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>