Region

Svet

Region

Seka Aleksić dobila podršku Mine Lazarević: Glupo je imati predrasude, Seka je profesionalac!

Seka Aleksić našla se na meti negativnih komentara glumca Slobodana Stefanovića povodom učešća u sinhronizaciji "Štrumpfova 2", gde je pozajmila glas zloj Štrumpfeti.

Seka Aleksić dobila podršku Mine Lazarević: Glupo je imati predrasude, Seka je profesionalac!



Seka Aleksić: Nisam Štrumpfeta preko veze, ne vidim mesta polemici!
Danas je održana press konferencija kojoj su prisustvovali Mina Lazarević, Boda Ninković, Nikola Bulatović i Marko Marković, od kojih je Seka dobila veliku podršku upravo zbog komentara pomenutog glumca.

Mina Lazarević rekla je da nema predrasuda, da je Seku prvi put upoznala na "Naxi plaži" i da je tada videla kako je vrlo profesionalna. Po pitanju sinhronizacije smatra da je Sekin glas sasvim odgovarajući, a kada je već producent zadovoljan, smatra da je "glupo imati predrasuda zato što se neko bavi zabavnom ili nekom drugom muzikom".

Mladi glumac Marko Marković prokomentarisao je kako su i glumci često pevali i snimali pesme, a tada niko nije imao ništa ružno da kaže za njih. Bilo je sasvim očekivano da Seka Aleksić dobije veliku podršku u ovom "sukobu", budući da je miljenica ogromnog broja fanova, a očekivano je uspela da osvoji i srca velikog broja javnih ličnosti.

Autor: M.P.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>