Region

Svet

Ljuba Pantović više od običnog telohranitelja: Uspešna, ponosna i svestrana! (Video)

Ljubu Pantović upoznali smo kao voditeljku "Preljubnika", ali i kao učesnika četvrte sezone Farme, a evo nekoliko stvari o njoj koje možda nisu tako poznate.

Ljuba Pantović više od običnog telohranitelja: Uspešna, ponosna i svestrana! (Video)



Ljuba Pantović, kako i sama kaže, nije ćelava, glupa i nabildovana iako je telohranitelj. Kaže da je jedina žena koja je bila na obuci i koliko je ona obaveštena nijedna posle nje se tamo nije pojavila. Pored toga kaže da muškarce i žene gleda "kao živa bića, a na njima je da se dokažu i pokažu ko je bolji".

Ljuba objašnjava da su svi telohranitelji pre svega ljudi sa različitim interesovanjima, pa je ona zainteresovana i za muziku: "Završila sam i muzičku školu, odsek violončela", priča Ljuba. Iako je najbolje možemo zamisliti kao nekoga ko drži pištolj, Ljuba je pre svega majka i na kraju dodaje da je njen najveći uspeh što ima 33 godine i dve odrasle ćerke, koje su jako pametne i uspešne.

Ljubina mlađa ćerka pravi joj društvo u teretani, vežba zajedno sa njom i kaže da je ponosna na svoju majku: "Ja sam jako ponosna na nju, dostigla je veliki uspeh i dalje se bori i u svim sportovima pokušava da bude najbolja", kaže Ljubina ćerka.



Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>