Region

Svet

Džiboni preuzima MTV kanal i otkriva pet omiljenih spotova!

Zlatan Stipišić Džiboni preuzeće MTV kanal na pola sata ovog petka, 26. avgusta u 20 časova, kako bi gledaocima predstavio svojih pet omiljenih spotova uz priču koja se stoji iza njih.

Džiboni preuzima MTV kanal i otkriva pet omiljenih spotova!



 Takođe, u petak 10 sati ujutru možete da pogledate i specijalno izdanje emisije Top 10@10 i deset Džibonijevih najvećih hitova.

MTV ekipa se sastala sa Džibonijem pred njegov koncert u Osijeku sredinom prošlog meseca i pružila mu priliku da bude muzički urednik kanala i izabere pet spotova koji su uticali na njegovu karijeru i koji za njega imaju neko posebno značenje. Ranije u toku ove nedelje Džiboni je objavio ekskluzivni dupli album samo za teritoriju Srbije.

Džiboni izdao dupli album za srpsko tržište!
Ovo specijalno izdanje sadrži album "20th Century Man" sa novim pesmama na engleskom jeziku i "Live" album, na kojem će se naći 12 dobro poznatih hitova snimljenih na koncertima tokom "Mirakul" i "Toleranca" turneje. Album "Live" će sadrži pesme koje nikada pre nisu bile objavljene na nekom od Džibonijevih live izdanja, osim dve numere koje su na ovom albumu urađene u potpuno novom aranžmanu. Ujedno, objavljivanje albuma "Live" u Srbiji predstavlja svetku premijeru i samo će ovde moći da se kupi u obliku duplog CD izdanja, zajedno sa novim albumom "20th Century Man".

Džiboni se trenutno nalazi na turneji, gde će obići više gradova u Hrvatskoj – Varaždin (Špancir fest, 30.8.), Opatija (31.8), Pula (7.9.), Zagreb (12.9.) i Rab (15.9.), a nakon toga će nastupiti pred beogradkom publikom na velikom koncertu u Kombank Areni 25. oktobra, gde će promovisati novi album album "20th Century Man" i ujedno predstaviti najznačajnije pesme iz svoje bogate muzičke karijere koja traje više od 20 godina.

Prodaja ulaznica za koncert Džibonija u Kombank Areni počela je u ponedeljak, 13. maja na prodajnim mestima Gigs Tix, Corner Shop-ovima širom Srbije, blagajni Kombank Arene, Eventim prodajnim mestima, kao i putem njihovih sajtova.

Autor: I.M.
Izvor/Foto: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>