Svet

Region

Kraljica odlučuje kako će se zvati beba Kejt Midlton i princa Vilijama!

Sin Kejt Midlton i princa Vilijama treći je u liniji za nasleđivanje krune, a kao prestolonaslednik ne može nositi bilo koje ime, pa je izbor Vilijamu i Kejt vrlo uzak.

Kraljica odlučuje kako će se zvati beba Kejt Midlton i princa Vilijama!



Kejt Midlton izašla iz bolnice sa kraljevskom bebom u naručju! (Foto+Video)
No, iako nema mnogo imena među kojima će izabrati kako će se zvati kraljevska beba, izbor sigurno neće biti lak budući da sa njim mora da se složi i kraljica, ali i princ od Velsa.

Kraljica neće otvoreno predlagati i komentarisati, ali je dovoljan i najmanji gest kojim će pokazati da se ne slaže sa imenom da Kejt i Vilijam promene odluku.

Kraljica je već stavila veto na predlog princa Edvarda da njegov sin nosi ime Teodor, jer to ime nije tradicionalno, a princ od Velsa koji takođe odlučuje da li je ime pogodno najviše bi voleo da se kraljevska beba zove Džordž.

Džordž će biti počast kraljičinom ocu, kao što bi bilo i ime Albert jer je njegovo puno ime Albert Frederik Artur Džordž. Ime koje je favorit na kladionicama, ali i favorit princa od Velsa takođe je bilo jedno od sedam imena Edvarda osmog.

Kraljevska beba Kejt Midlton će biti emotivna i tvdoglava, kažu astrolozi (Video)
Džejms bi takođe bilo pogodno zbog kraljeva Džejmsa i Džejmsa šestog koji su ujedinili krune u Škotskoj. Džon bi bilo popularno među roditeljima, ali se na kladionicama loše kotira. Još jedno od mogućih imena je Filip, a moguće je da se oda i počast porodici Kejt MIdlton i njenom ocu Mičelu, a u tom slučaju moguće je i ime Franses.

Ime će biti objavljeno u ponedeljak, a do tad nam ostaje samo da budemo strpljivi, mada strpljenja najviše nedostaje kladioničarima.

Autor: M.P.
Foto: nationalpost.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>