Region

Svet

Ekskluzivno! Svet Plus na koncertu Željka Vasića u Šapcu! (Foto)

U glasu i pesmama Željka Vasića večeras uživa publika iz Šapca, a eksluzivnim fotografijama sa nastupa donosimo vam deo fantastične atmosfere sa koncerta.

Ekskluzivno! Svet Plus na koncertu Željka Vasića u Šapcu! (Foto)



Željko je ovo pretoplo veče počeo pesmom "Voli me i ne voli me" kao i većinu prethodnih nastupa i učinio ga još vrelijim. Čim se Željko pojavio dočekao ga je složni vrisak verne publike, a kada je zapevao hipodrom je prosto "eksplodirao"!



Uz stare hitove koji su odavno osvojili srca Željkove publike, prisutni na koncertu u Šapcu, koji je još uvek u toku, mogu da uživaju i u tri nove pesme sa "Letnjeg intermezza". Najmlađim posetiocima najviše se dopala pesma "Zanjiši kukovima" uz koju su se zadovoljno njihali i pevali je sa Željkom u glas od prve do poslednje reči. Odslušajte pesmu i zamislite atmosferu na hipodromu u Šapcu.



Šabački hipodrom ugosio je 3.500 ljudi koji su celo veče proveli na nogama uz gromoglasne aplauze kojima su nagrađivali neverovatnog Željka Vasića.  Gošća ne Željkovom koncertu je Ana Štajdohar, a ova dva vrsna pevača koncertom koji upravo traje ulepšavaju ovo letnje veče u Šapcu.

Posle ove neverovatne večeri na šabačkom hipodromu Željko je samo pružio još jedan dokaz da se nijedan njegov nastup ne sme propustiti.



Autor: M.P.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>