Muzika

Reality & TV Show

Vesti

televizija najnovije vesti - strana 3

Televizija ABC je zabranila emitovanje Madonine reklame! (Video)

Televizija ABC je zabranila emitovanje Madonine reklame! (Video)

Ona je snimila reklamu za svoj parfem "Truth or dare", u kojoj se pojavljuje u donjem vešu. Upravo taj donji veš i sugestivno ponašanje su bili problem čelnicima Televizije ABC. Sve dok se ne snimi "čednija" ili ne ispravi ova verzija reklame, ABC zahteva: "Grudnjak bi trebalo da bude veći, da pokriva veću površinu, a korset duži kako bi pokrio zadnjicu", rekao je izvor sa televizije američkoj štampi.

Pročitaj više

Prva srpska televizija počinje sa radom 20 septembra

Prva srpska televizija počinje sa radom 20 septembra

Čelni ljudi "Foks" televizije, koja će se od 20. septembra zvati "Prva srpska televizija", predstavili su na prvoj konferenciji za medije sadržaj programa i svoje zaposlene za novu sezonu. Domaćin konferencije bio je voditelj Ivan Ivanović koji je najavio da će Foks zadržati proverene vrednosti po kojima je prepoznatljiv i upotpuniti program najboljim sportskim i zabavnim sadržajem. Foks televizija promenila je svoj vizuelni identitet, informativni sadržaj, a zabavni program upotpunjen je novim emisijama. Novi format Prve srpske televizije gledaoci će imati prilike da vide od 20. septembra.

Pročitaj više

Gru: Većina televizija je u seljačkom fazonu

Gru: Većina televizija je u seljačkom fazonu

Jedan od naših najpoznatijih repera Dalibor Andonov Gru, posle šest godina vratio se na muzičku scenu i već radi punom parom. Snimio je seriju u režiji Miloša Petričića "Totalno novi talas", a u pripremi mu je i novi singl. Serija će početi sa prikazivanjem na jesen, poznati reper će se pojaviti u prvoj epizodi gde glumi teču glavnog junaka serije Uroša inače poznatog glumca Vujadina Miloševića, koji je naciji poznat po ulozi u filmu "Šejtanov ratnik".

Pročitaj više

>