Lifestyle

Film

Vesti

duga najnovije vesti - strana 3

Premijera Romanine pesme Duga (Video)

Premijera Romanine pesme Duga (Video)

Pevačica Romana Panić završila je snimanje svog novog albuma pod nazivom "Krećem". Kao najavu za album koji bi trebalo za desetak dana da se nađe u prodaji, Romana je plasirala pesmu "Duga" koju je pevačici poklonio njen prijatelj Željko Joksimović, a tekst za pesmu je napisala Marina Tucaković.

Pročitaj više

Slađin Igor u Parovima zbog duga

Slađin Igor u Parovima zbog duga

Svetska ekonomska kriza očigledno da je zakucala i na vrata Igora Matića, dečka popularne denserke Slađe Delibašić, koji je ušao u rijaliti šou „Parovi“ da bi otplatio lizing za auto koji je uzeo pre godinu dana! Naime, tokom posete Slađine sestre, brata i igračica, povela se priča šta se dešava u spoljnom svetu, na šta su Slađi i Igoru skrenuli pažnju da su zvali iz banke zbog kašnjenja sa otplatom duga.

Pročitaj više

Mel Gibson zbog duga mora na sud?

Mel Gibson zbog duga mora na sud?

Glumac Mel Gibson nije podmirio svoje dugove pa bi se zbog toga mogao naći na sudu. Glumca i njegovu bivšu ženu Robin tuži kompanija "Ramage Construction", koja im je obnavljala kuću u Malibuu. Ta kompanija je podnela tužbu protiv glumca priloživši dokumente kojima želi dokazati kako im je Mel ostao dužan nekoliko hiljada dolara za radove na obnavljanju kuće.

Pročitaj više

>