Svet

Region

Bred Pit i Anđelina Džoli krunišu dugogodišnju ljubav: Venčanje ovog vikenda u Francuskoj? (Foto)

Bred Pit doleteo je u Francusku u sredu ujutru kako bi se sastao sa ljudima koji će mu pomoći oko organizacije venčanja. Spekuliše se da on i Anđelina Džoli planiraju da stanu na ludi kamen već ovog vikenda.

Bred Pit i Anđelina Džoli krunišu dugogodišnju ljubav: Venčanje ovog vikenda u Francuskoj? (Foto)



Posle bolnog perioda koji je Anđelina Džoli preživela uz maksimalnu podršku svog supruga Bred Pita, glumica se oporavila od dvostruke mastektomije i sada je pravi trenutak za venčanje. Par je 13. aprila objavio da su se verili, a krajem juna obeležili su osam godina veze, kada je Bred Pit napisao neverovatno dirljivo pismo o svojoj budućoj supruzi.


Foto: DailyMail

"Moja žena se razbolela. Bila je stalno nervozna zbog problema na poslu, u privatnom žviotu, zbog svojih neuspeha i problema sa decom. Izgubila je 15 kilograma i u svojoj 35. godini njena težina bila je jedva nešto više od 40 kilograma. Jako je smršala i stalno je plakala. Nije bila srećna žena. Stalno je patila od glavobolja, bolova u grudima i ukrštenog nerva u leđima i rebrima. Nije dobro spavala, zaspala bi tek ujutru i tokom dana bi se brzo umarala.

Naša veza bila je na ivici raskida. Njena lepota ju je napuštala, imala je podočnjake, prestala je da brine o sebi, odbijala je filmove i uloge. Izgubio sam nadu i mislio sam da ćemo se uskoro rastati, ali onda sam odlučio da glumim. Posle svega, ja ipak imam najlepšu ženu na svetu. Ona je idol više od pola ljudske populacije na Zemlji, a ja sam taj koji koji može da je zagrli i zaspi pored nje. Počeo sam da je obasipam cvećem, poljupcima i komplimentima. Svakog minuta sam joj priređivao iznenađenja i udovoljavao joj, dao sam joj mnogo poklona i živeo sam samo za nju.


Foto: businessinsider.com

U javnosti sam govorio samo o njoj. Sve sam okrenuo u njenom smeru i hvalio sam je pred našim prijateljima. Nećete verovati, ali procvetala je, postala je čak i bolja nego ranije. Ugojila se, više nije bila nervozna i volela me je više nego ikad. Nisam znao da ona uopšte može nekoga toliko da voli, a onda sam shvatio jednu stvar:

Žena je odraz njenog muškarca. Ako je volite do tačke ludila, ona će to i postati!", napisao je Bred Pit.

Posle teškog period koji su oboje prošli, Anđelina i Bred odlučili se da se venčaju verovatno ovog vikenda, a umesto vile koju poseduju u Francuskoj venčaće se na brodu "Hebridijanska Princeza". Ideja o brodu potekla je od Medoksa, njihovog najstarijeg sina, ispričao je neimenovani izvor blizak paru.

Autor: M.P.
Foto: Collider.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>