Region

Svet

Region

Mirka Vasiljević: Vujadin i ja ćemo se venčati u Srbiji

Mlada glumica Mirka Vasiljević, koju smo donedavno gledali u seriji "Zvezdara" na televiziji Pink, leto provodi odmarajući se, a nedavno je sa mamom i jednoipogodišnjim sinom Andrejem bila na letovanju u Turskoj.

Mirka Vasiljević: Vujadin i ja ćemo se venčati u Srbiji



Ovoga puta letovanje je proteklo bez nevenčanog supruga Vujadina Savića, koji zbog obaveza u fudblaskom klubu u Bordou nije mogao da se pridruži porodici.

"Bili smo u jednom malom mestu u Antalijskoj regiji, gde je pravi raj za decu. Andrej je uživao igrajući se sa kanticom peska na plaži, ali i u kupanju i druženju sa decom. Sve smo podredili njegovim potrebama, jer smo prvenstveno zbog njega i išli. Videćemo da li ćemo u decembru, kada Vujadin bude imao pauzu u prvenstvu, otići zajedno na neku planinu ili ćemo naći neku drugu destinaciju za odmor."

Da li ćete se uskoro pridružiti Vujadinu u Bordou?

"Još je neizvesno da li će ostati tamo. Prelazni rok je u toku i vrlo lako može da se dogodi da pređe u neki drugi klub ili drugu državu. Zasada je u Bordou, ali se do kraja prelaznog roka ništa ne zna."

Kako funkcioniše vaš život na daljinu?

"Za drugačiji život ne znam, tako je od početka, i zasad mi ne smeta što smo često razdvojeni. Svakodnevno smo u kontaktu. Moderne tehnologije i razne aplikacije na mobilnim telefonima i kompjuterima, olakšavaju nam komunikaciju. Sigurno bi bilo teže da toga nema."

Da li je Vujadin ljubomoran?

"U našem odnosu nema nikavih problema i niko nikome ništa ne brani. Oko svega se razumemo i dogovaramo. Odlično funkcionišemo i kao par i kao prijatelji. Vujadin nije ljubomoran i među nama postoji veliko poverenje i poštovanje."

Planirate li uskoro venčanje?

"To će se svakako desiti, ali još ne znamo tačno kada. Sigurno nećemo praviti svadbu zimi, jer bismo oboje voleli da se venčamo kada je lepo vreme. Sve to podrazumeva veliku organizaciju, a Vujadinu obaveze dozvoljavaju samo dva puta godišnje da tako nešto isplanira. U svakom slučaju, kad-god bude venčanje, biće u Srbiji, gde su naše porodice."

Da li razmišljate o proširenju porodice?


"Vujadin i ja želimo da imamo još dece. Oboje imamo brata i svesni smo koliko je dragoceno kada imate nekog ko vam je blizak. Moj brat je mnogo mlađi od mene, ali znam da ćemo uvek u životu imati jedno drugog."

Mnogi smatraju da se oblačite suviše ozbiljno za svoje godine?


Mirka Vasiljević: Prijatelji mi kažu da se oblačim kao baba!
"Ne mogu svakom da se dopadnem i nosim isključivo ono u čemu se lepo osećam. U kratkoj i dekoltiranoj garderobi mi nije prijatno. Nekad na drugim ženama vidim nešto što mi se dopada, ali znam da to meni ne bi stajalo. Ceo život imam istu frizuru, ali ne i dovoljno hrabrosti da je promenim. Kada odem kod frizera sa čvrstom namerom da se ošišam, na kraju kažem: "Skratite mi samo krajeve". Možda ću jednoga dana imati petlju da to uradim. Ne smeta mi što neko misli da se oblačim suviše ozbiljno i "babski". Čak se i šalim na taj račun."

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>