Region

Svet

Novak Đoković planira venčanje sa Jelenom i priznaje: Bio sam malo ljubomoran zbog slika! (Foto)

Najbolji svetski teniser Novak Đoković zapitao se da li fotografije u modelima za plažu otkrivaju previše i obelodanio da sa devojkom Jelenom Ristić sve češće razgovara o venčanju.

Novak Đoković planira venčanje sa Jelenom i priznaje: Bio sam malo ljubomoran zbog slika! (Foto)



I šampioni su živi ljudi, pa je i Novak Đoković priznao je da ga je mučila ljubomora kada se njegova devojka Jelena Ristić slikala u modelima za plažu za britanski modni brend "Figlivs". Novak se plašio da su fotografije možda isuviše slobodne, ali na kraju je zaključio da je sve dobro ispalo.

Devojka Novaka Đokovića kao model: Jelena Ristić reklamira kupaće kostime (Foto)
"Bio sam malo ljubomoran kad se Jelena fotografisala za "Figlivs". Bio sam s njom tada i pitao sam se da li program za plažu nije možda previše otkrio. Ispostavilo se da je sve bilo odlično. Jelena je prelepa", rekao je Đoković za magazin "Hello!".

Novak je otkrio da sa lepšom polovinom sve češće razgovara o venčanju.

"Zajedno smo osam godina i planiramo zajedničku budućnost jer se zaista mnogo volimo. Jedno drugom pružamo stabilnost koja nam pomaže u našim karijerama", ocenio je Đoković.



I Jelena priznaje da su brak i deca logičan sled događaja zajedničke veze.

Novak Đoković domaćin humanitarne večere za decu Srbije, među zvanicama i filmske zvezde (Foto)
"Pričali smo o venčanju. To je prirodan sled stvari i ka tome nas vode obostrana osećanja. Kad budemo dobili decu naslediće odlične gene sa obe strane, jer je moja majka bila olimpijska šampionka u rukometu", veruje Jelena, dodavši da je u svakom pogledu ponosna na svog dečka.

"Veoma san ponosna na Novaka šta god da radi. Dan pošto je izgubio u finalu Vimbldona napravio je humanitarnu večeru za ugroženu decu. Neverovatna je to stvar. Došle su i svetske zvezde kako bi podržale cilj u koji veruju zajedno sa Novakom", rekla je Jelena.



Đoković je dobar prijatelj sa britanskim milijarderom Ričardom Brensonom, čija ćerka Holi Endrjuz ima samo reči hvale za srpski par.

"U Londonu je sve bilo predivno i glamurozno, a Jelena je prava snaga organizacije. Stoji iza svega što ste videli. Neverovatna je. Novak i Jelena su pravi uigran tim", zaključila je Holi.

Autor: B.B.
Izvor: Telegraf, Hello
Foto: indiatimes.com , tumblr

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>