Region

Svet

Estrada u šoku zbog smrti Igora Ramovića: Ceca potresena, Ivana Selakov i Boban Rajović svim srcem uz Gogu!

Biznismen Igor Ramović, suprug pevačice Goge Sekulić, preminuo je sinoć posle kraće i teške bolesti.

Estrada u šoku zbog smrti Igora Ramovića: Ceca potresena, Ivana Selakov i Boban Rajović svim srcem uz Gogu!



Prema nezvaničnim informacijama Ramoviću su otkazali organi i preminuo je u bolnici u Nemačkoj, a Gogini prijatelji i kolege sa estradne scene šokirani su tužnom vešću.

Tragična ljubav Goge Sekulić i Igora Ramovića: Brak iz snova prekinula opaka bolest (Foto)
"Duboko me je potresla tužna vest. U ovom bolnom i teškom trenutku mogu samo da uputim najiskrenije saučešće obema porodicama", izjavila je Ceca Ražnatović neposredno nakon što je primila informaciju o smrti Ramovića.

Slično su reagovale i brojne druge Gogine kolege, koji su redom bili šokirani tužnom vešću. "Još sam u šoku, teško je bilo šta da kažete kada izgubite dobrog prijatelja i čoveka. Svim srcem sam uz Gogu i u ovim trenutku samo želim da što lakše prebrodi ovaj težak trenutak", rekao je Boban Rajović.

"Iskreno saučešće dragoj Gogi. Saosećam sa njom u ovim teškim trenucima. Strašno je to što joj se dogodilo", iskreno je prokomentarisala pevačica Ivana Selakov.

Ko je bio i kako je umro muž Goge Sekulić? (Foto)
Ramović je tek nedavno saznao da boluje od karcinoma. Lečenje je započeto odmah, zatražena je pomoć najboljih lekara, pa su terapije obavljene i u Nemačkoj, ali Ramović nije uspeo da se izbori sa kancerom i preminuo je sinoć. Goga je sa njim provela poslednje sate.

Autor: M.P.
Izvor: Blic, Kurir
Foto: O. Krutenjuk

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>