Region

Svet

Nevena Božović: Otkrivamo vam tekst pesme Pogledaj me! (Foto)

Talentovana pevačica, finalistkinja Prvog glasa Srbije, Nevena Božović večeras objavljuje svoju prvu pesmu "Pogledaj me" za koju je muziku i tekst napisala poznata kantautorka Aleksandra Kovač.

Nevena Božović: Otkrivamo vam tekst pesme Pogledaj me! (Foto)



Nevena je prethodnih dana bila angažovana na snimanju spota, koji će takođe večeras biti pušten u etar. Ovom prilikom donosimo vam detalje u vezi sa Neveninim prvim singlom i otkrivamo vam delić teksta, a pesmu ćete premijerno moći da poslušate na našem sajtu.

Kako je došlo do saradnje sa Aleksandrom Kovač?
"Aleksandra Kovač me je upoznala kada sam imala 13 godina i u to vreme sam nastupala na dečijim festivalima. Bila mi je podrška u Prvom glasu i rekla mi je da ima interesantnu pesmu za mene. Ja sam je kontaktirala i pesma mi se na prvo slušanje dopala. Odmah smo je otpevale zajedno uz pratnju klavira, i znala sam da je to to."

Da li ste bile na istim talasnim dužinama?
"Naravno. Veliko mi je zadovoljstvo sto sarađujem sa njom."

Kaži nam nešto više o pesmi. O čemu govori?
"Pesma se zove ''Pogledaj me'', muziku i tekst je napisala Aleksandra Kovač, a aranžman i muzičku produkciju su radili Aleksandra Kovač i Roman Goršek. Pesma govori o ljubavi i verujem da ćete se svi pronaći u njoj. Ne bih previše otkrivala, uskoro ćete je čuti. Nadam se da će se i pesma i spot dopasti publici, to mi je najbitnije.

Možeš li otkriti tekst ili bar deo teksta refrena?
"Pogledaj me u oči sada
slaži me da postoji nada,
zavedi me poslednji put svojim vrelim usnama,
da osetim te u rukama i da znam,
da nije kraj!"



Šta nameravaš kada se pesma "zavrti"?
"Nameravam da ne prestane da se VRTI!"

Da li možemo malo da se našalimo pa da te pitamo da li si koristila vibrato u manjoj ili većoj meri?
"(Smeh) Imam specifičan vibrato, to su mi mnogi rekli. Koristila sam ga, naravno!"

Tvoje glasovne mogućnosti su ogromne, da li je pop muzički žanr na kome ćeš i dalje istrajavati ili nameravaš da isprobaš i druge?
"Pop, r'n'b, soul, to su žanrovi koji mi najviše leže i u kojima se pronalazim. Ne delim muziku na žanrove i uvek volim da eksperimentišem kada je u pitanju kvalitet."

Bila si deo tria, sada pevaš solo, da li bi volela da snimiš duet, možda sa Aleksandrom Kovač?
"Drago mi je sto je baš Aleksandra napisala moju pesmu, ali mozda bi i neki duet dobro došao, zašto da ne. Bilo bi mi zadovoljstvo da snimim duet sa Jelenom Tomašević, Marijom Šerifović, Zdravkom Čolićem, Željkom Joksimovićem...

Kako je izgledao tvoj dan prethodnih meseci? Da li si imala vremena da se posvetiš sebi, da izlaziš?
"Imala sam puno obaveza, snimanja, slikanja, nastupa itd. tako da nije bilo baš puno vremena za izlaske. Inače, volim da odem sa prijateljima na neko mirno mesto gde je prijatna muzika i to mi je sasvim dovoljno."

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>