Region

Svet

Tragična ljubav Goge Sekulić i Igora Ramovića: Brak iz snova prekinula opaka bolest (Foto)

Romansu Goge Sekulić i Igora Ramovića prekinula je opaka bolest, a brojni prijatelji para izražavaju nevericu i žaljenje dok svedoče o Ramovićevoj dobroti i privrženosti pevačici.

Tragična ljubav Goge Sekulić i Igora Ramovića: Brak iz snova prekinula opaka bolest (Foto)



Igor Ramović bio je biznismen koji se nekada bavio bodibildingom, a u medijima su se pojavljivale i informacije o njegovom kumstvu sa Markom Miškovićem, deci iz prošlog braka, i londonskim druženjima sa Naomi Kembel i Paris Hilton.

Preminuo suprug Goge Sekulić!
Veza između Goge i Igora počela je početkom godine, a prvi put zajedno u javnosti viđeni su početkom aprila. U bračne vode uplivali su 12. maja u "Hajatu" i sve do sinoć predviđana im je lepa budućnost. Mediji su tada komentarisali da njihovo venčanje dolazi neobično brzo, a kao kuma na venčanju pominjala se Ceca Ražnatović.


Foto: O. Krutenjuk

Ništa nije nagoveštavalo da će razvoj događaja biti tako tragičan po bračni par. Zoran Ramović, Igorov otac, u medijima je objasnio da teško zdravstveno stanje njegovog sina nije bilo poznato do pre nekoliko nedelja.

"Tada smo saznali da mu je dijagnostifikovan rak. Bio je u Nemačkoj, gde je planirano njegovo lečenje, i do juče sve je bilo dobro. Nažalost, nije izdržao i izgubio je bitku sa bolešću", pričao je kroz suze Ramović.

Ko je bio i kako je umro muž Goge Sekulić? (Foto)
O Igoru Ramoviću bilo je dosta različitih glasina u javnosti; biznismen koji je preminuo nakon svega dva meseca braka sa pevačicom dve decenije je živeo u Londonu, gde se družio sa ličnostima poput Naomi Kembel, Gaja Ričija, princa Vilijama i Paris Hilton. Ramović je u Londonu proveo veliki deo svog života, a u gradu na Temzi se prvi put oženio i dobio ćerku, koja živi sa majkom u prestonici Velike Britanije.

Nakon razvoda, Igor je imao prolaznu vezu sa nepoznatom devojkom, sa kojom je takođe dobio dete, ovoga puta sina Sebastijana. Iako sa njihovim majkama nije bio u prisnijem kontaktu, Igor je decu redovno posećivao, a ona su često dolazila i u Beograd.


Foto: N. Marković

Goga Sekulić: Teško mi je, muž mi je umro posle samo dva meseca braka!
Sve to Gogi nije smetalo. "Naravno da znam za njegovu decu i upoznala sam ih. I mi planiramo porodicu", rekla je Goga upoznata sa situacijom za dnevni list "Alo". U aprilu, kada su prvi put viđeni zajedno, mediji su i Gogi zamerali što je, samo pet meseci pre Ramovića, bila u vezi sa jedanaest godina mlađim dečkom, Milanom Čovićem, sa kojim je takođe najavljivala svadbu.

Nakon što su primili tragičnu vest, brojni Gogini prijatleji i kolege sa estradne scene bili su šokirani tužnom vešću.

"Duboko me je potresla tužna vest.U ovom bolnom i teškom trenutku mogu samo da uputim najiskrenije saučešće obema porodicama", izjavila je Ceca Ražnatović neposredno nakon što je primila informaciju o smrti Ramovića.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: 24 sata

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>