Region

Svet

Ljuba Pantović: Izjave Aleksandra Čabarkape imaće sudski epilog!

Bivša učesnica Farme Ljuba Pantović Subotić i sama je bila akter nesvakidašnje priče u kojoj je, njena ćerka Aleksandra (16) navodno zatrudnela sa njenim dečkom Aleksandrom Čabarkapom, a koja je potresala javnost proteklih meseci.

Ljuba Pantović: Izjave Aleksandra Čabarkape imaće sudski epilog!



Ljuba je tim povodom održala konferenciju za medije, ali nije htela da priča o ćerkinoj trudnoći. Pozvala je medije da bi ispričala svoju verziju ujdurme oko Farme i ćerkine trudnoće, izvadila saopštenje na tri kucane strane, i odbila je da odgovara na pitanja novinara.

"To vam ovoga puta neće biti dozvoljeno", rekla je Ljuba

Ljuba Pantović skida tetovažu posvećenu Čabarkapi? (Foto)
"Laž je i kleveta da sam ostavila decu nezbrinutu i na ulici. Moja starija ćerka nije delikvent već učenica srednje škole. Kao "glavni junaci" i "izvori informacija" u tekstovima poslužili su Srboljub Subotić, brat mog bivšeg supruga, stric koji je, kako sam kaže, hteo da "zaštiti" svoju bratanicu prisluškivajući je. Drugi "sraman junak" je Aleksandar Čabarkapa. Njegove izjave u štampi, koje su mahom nesuvisle i nedostojne građanske javnosti, što znači i publikovanja, takođe će imati sudski epilog", rekla je Ljuba i dodala da je "potencijalna trudnoća njene ćerke isključivo njena privatna stvar i stvar porodice".

Autor: M.P.
Izvor: Blic
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>