Region

Svet

Ljuba Pantović skida tetovažu posvećenu Čabarkapi? (Foto)

Ljuba Pantović želi da iz svog života ukloni sve što je može podsećati na Aleksandra Čabarkapu, otkriva izvor blizak učesnici "Farme".

Ljuba Pantović skida tetovažu posvećenu Čabarkapi? (Foto)



Ljuba planira da s leđa izbriše tetovažu pegaza, koju je baš njemu posvetila. Duboko razočarana i besna što je on ušao u vezu s njenom maloletnom ćerkom i što, po njegovim tvrdnjama, čekaju dete, bodi-bilderka pokušava da se tome odupre. Međutim, ako je maloletnica zaista u petom mesecu trudnoće, što je pre nekoliko dana lekarskim nalazom iz KBC Zvezdara dokumentovao nedeljnik Star, Ljuba će morati da se pomiri s tim, jer je uveliko kasno za abortus.

Čabarkapa je ispričao kako je protekao njegov susret s Pantovićkom po njenom izlasku iz rijalitija, naglasivši da su tom prilikom raskinuli, da je devojčica kod njega, da će roditi u inat majci i ocu, kao i da mu Ljuba duguje 7.500 evra.

Poslednjih dana u medijima su osvanule najrazličitije verzije i izjave ljudi bliskih porodici Pantović, te još nije sigurno šta se zapravo odigralo za vreme Ljubinog boravka na "Farmi" i kada će se cela drama završiti.



Autor: I.M.
Izvor: Kurir
Foto: Damir Dervišagić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>