Region

Svet

Koncert Cece Ražnatović Ušće 2013 izazvao zemljotres, građani bili u panici! (Video)

Veliki koncert Svetlane Cece Ražnatović "Ušće 2" održan 28. juna u Beogradu pred oko 150.000 obožavatelja, mnogima je ostao u sećanju. Nekima po vrlo čudnoj stvari, pogotovo Seizmološkom zavodu i stanovnicima Novog Beograda.

Koncert Cece Ražnatović Ušće 2013 izazvao zemljotres, građani bili u panici! (Video)



Naime, neviđena buka koja se čula iz parka Ušće izazvala je pravu pometnju među nekim Novobeograđanima, koji su pomislili da je u pitanju zemljotres! Ljudi su u panici napuštali svoje domove i čekali da "opasnost" prođe.

Ceca Ražnatović o koncertu Ušće 2013: Da sam imala krila, letela bih od zadovoljstva! (Foto)
"Nisam znao šta se dešava. U stanu sam osetio velike potrese i uplašio sam se. Kao većina mojih komšija, brzo sam izašao napolje, jer sam pomislio da je u pitanju zemljotres", kaže neimenovani sagovornik, koji je priznao da nije znao da u tom momentu Ceca peva pred 130.000 ljudi.



Osim Cecinih fanova, veliku buku i potrese napravio je i spektakularni vatromet koji je trajao dobrih petnaestak minuta i koji je bio izuzetno glasan.

Ceca koncert Ušće 2013: Nezapamćeni spektakl pred 150.000 ljudi! (Foto)
Seizmološki zavod primio je veliki broj poziva uplašenih građana koji su se raspitivali o "nepogodi" koja ih je zadesila. Takođe su se žalili da im se tresu stanovi, pomera nameštaj i ljuljaju lusteri.

Ceca Ražnatović je na svom drugom koncertu na beogradskom Ušću pevala skoro četiri sata, a za ovaj nastup je rekla da joj je kruna karijere.



Autor: B.B.
Izvor: Telegraf
Foto: Tanjug

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>