Region

Svet

Stanija Dobrojević poručila Goci Božinovskoj: Skinite mi se sa grbače!

Starleta Stanija Dobrojević jedina je od bivših farmera koja je pozvana da po drugi put gostuje u emisiji "Narod pita" povodom rijalitija Farma.

Stanija Dobrojević poručila Goci Božinovskoj: Skinite mi se sa grbače!



Kako je Aleksandra Jeftanović rekla, starleta je pozvana jer je postojalo veliko interesovanje da ona po drugi put bude gošća.

Stanija Dobrojević objasnila poreklo golišavih fotografija iz mladosti koje kruže internetom!
Što se tiče njenih golišavih fotografija, ona je rekla da su te fotke ukradene iz njenog mobilnog telefona dok je ona bila u teretani u Rumi.
Rekla je još i da su zbog tih fotografija kada su se proširile, ona kasnije upustila u estradne vode jer je tada krenula da se fotka za neke časopise, a potom je usledilo pusto ostrvo, a kasnije i Farma.

Da je postojao osnovan razlog da Stanija i drugi put gostuje dovoljno svedoči to što je ona opet tokom cele emisije bila u centru pažnje, da li u pozitivnom ili u negativnom kontekstu.

Stanija je u emisiji poručila i Goci Božinovskoj i svim njenim prijateljima da joj se skinu sa grbače i da otkriju šta to znaju o njenim bivšim ljubavima i njenom zanimanju koje ne zna njena porodica, a da ako nemaju dokaza već jednom zaćute.

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>