Region

Svet

Exit 2013: Snup Dog razmrdao devojke ispred bine

Hip Hop velikan sinoć je masu na glavnoj bini Exit festivala naterao da totalno poludi uz njegove nove izlete u regeu ali i stare već dobro poznate hip hop stvari.

Exit 2013: Snup Dog razmrdao devojke ispred bine



Uvek originalan Snup Dog ili Lajon, kako vam je volja, na bini se pojavio sa naočarima u boji zastave Jamajke i tri devojke koje su igrale pored njega. Pratio ga je Dj, bend ali i maskota psa sa kačketom i velikim džointom.



Novi i stari hitovi ali i odlični miksevi su se ređali dok se nekoliko desetina hiljada ljudi u prostoru ispred glavne bine Exit festivala njihalo uz već poznate ritmove i Snupove rime.

Prva pesma je bila "Here comes the king", koju je publika dočekala s oduševljenjem, da bi već kog hita "PIMP" pripadnice lepšeg pola poskidale majice i ostale u brushalterima.

Samo sat vremena pred nastup ispred Mejn stejdža je bilo oko 7.000 ljudi, da bi se na nastupu jedne od glavnih zvezda druge večeri - Snupu skupilo oko 35.000.

Odličnu uvertiru za Snupa napravili su Timbe, Ajzak i Vikler iz Bed kopija koji su par sati kasnije nastupili na Fjužn bini i oduvali publiku pesmama sa novog i hitovima sa starih albuma.



Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: Alo/Petar Marković

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>