Region

Svet

Exit 2013: Sve što trebate znati pre polaska na festival

Još danas do ponoći važi promo-cena za karte za Exit - kompleti su 6.990 dinara (od sutra će biti 11.990), a jednodnevne 2.990 dinara. Festival sutra otvara Nil Rodžers, a evo naših preporuka i nekih smernica.

Exit 2013: Sve što trebate znati pre polaska na festival



Ulazi
Festivalske kapije otvaraju se već u 17 sati, a ulaz je dozvoljen samo na jasno obeleženim i obezbeđenim mestima. Ukoliko napustite festivalski prostor, nećete moći da se vratite iste večeri, a posle 3 ujutro nema ulaska.

Na tvrđavu ne sme da se unosi...
Svi posetioci na ulazima prolaze kontrolu. Nije dozvoljeno unošenje hrane, pića, staklenih i metalnih predmeta, svih vrsta oružja, lekova i psihoaktivnih supstanci. Među zabranjenim predmetima su i veliki kišobrani, instrumenti...

Čiliranje
Na Petrovardinskoj tvrđavi nići će nekoliko atraktivnih čil zona, u kojima će publika uz predah od koncertnog programa moći da svrati na masažu, šminkanje i friziranje, video-igrice, druženje sa istraživačima, razmenu ploča i bedževa, ples...

Nove bine
Nova bina pod nazivom Rifs end bits trebalo bi da zameni nekadašnji Eksploziv stejdž jer nudi program u kojem mogu da se pronađu svi oni koji vole žanrove vezane za gitarski zvuk, dok su trenseri pozvani na novi Xperiment Gaia Trance stejdž, gde će nastupati strani i domaći producenti i di-džejevi.

Kartice umesto tokena
Umesto tokenima, na ovom Egzitu plaćaće se karticama. Depozit za aktiviranje kartice je 100 dinara, a preostali novac, kao i depozit, posetioci će moći da povrate u bilo kom trenutku na tvrđavi i u OTP banci sedam dana po završetku festivala. Za proveru stanja na kartici potrebno je na bilo kom šanku prisloniti karticu na obeleženi čitač koji pokazuje preostali iznos.

ČETVRTAK
Mejn stejdž:
Elis Rasel
Bad Copy
Snoop Lion
Dens arena:
Fat Boy Slim
Kate Boy
Set Troksler
Fjužn:
Vrooom
Rambo
Amadeus
Kiril

PETAK
Mejn stejdž:
GBH
Eyesburn
Prodigy
Dens arena:
Džef Mils
Gregor Trešer
Metju
Džonson (lajv)
Fjužn:
Ana Popović
Urban&4
Prti Bee Gee

SUBOTA
Mejn stejdž:
Darkwood Dub
Atoms For
Peace
Chase & Status
Dens arena:
Dejvid Geta
Mark Najt
Stiv Anđelo
Fjužn:
MVP
Van Gogh
Pankrti

NEDELJA
Mejn stejdž:
Bloc party
Nik Kejv i
The Bad Seeds
Rudimental
Dens arena:
Erik Pric
Dubfire
Marko Nastić
Fjužn:
Prong
Repetitor
Dubioza

Autor: B.B.
Izvor: 24 sata
Foto: D. Milenković

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>