Region

Svet

Jelena Rozga spektakularnim nastupom zatvorila 53. Splitski festival (Foto)

Upravo pozornica Splitskog festivala na kojoj je i otpevala neke od svojih najvećih hitova ostaće Jeleni Rozgi u trajnom sećanju.

Jelena Rozga spektakularnim nastupom zatvorila 53. Splitski festival (Foto)



Naime, čast da zatvori ovogodišnji 53. Splitski festival posebnim muzičko-plesnim spektaklom pripala je upravo njoj, koja je polučasovnim šou programom na najbolji način zahvalila publici koja ju je bodrila svih ovih godina.

Svaki muzičar će Vam potvrditi da pevati pod otvorenim nebom u neposrednoj blizini mora na Prokurativama ima posebnu čar i moć. Upravo čarobna je ova noć bila za Jelenu koja je to veče otpevala sedam svojih poslednjih hitova, te scenski nastup upotpunila atraktivnom plesnom koreografijom. Jelenu je na pozornici pratilo osam plesača splitskog HNK, u posebnoj koreografiji koju je osmislila koreografkinja Sanja Dimache i plesnim pokretima upotpunila ovo posebno veče.



Nijedna stvar to veče nije bila prepuštena slučaju, tako je ceo šou program izveden pod budnim okom nagrađivanog reditelja Ivana Lea Leme, koji je ovom pričom ujedinio muziku i ples i pesmama dao jednu novu dimenziju. Uz Jelenu Rozgu, na pozornici u ulozi tajanstvenog - markantnog muškarca pojavio se glumac Ivo Perkušić, koji je svojim nastupom, ulogom i pojavom kroz ceo nastup pokušao zavesti Jelenu i zaljubiti je u sebe.



Svaka pesma imala je svoju koreografiju i svoju stilsku priču. Tako sedam kostima u kojima je to veče Jelena zabljesnula osmislila je dizajnerka Anamarija Asanović koja je svojim načinom modnog razmišljanja Jeleni osmislila sedam različitih lica. Gromoglasnim aplauzom i dugim ovacijama publika je zahvalila Jeleni na ovom veličanstvenom nastupu.

"Postoje trenuci koje želite trajno urezati u svoje sećanje, upravo takav trenutak dogodio se večeras. Srce mi je puno, preplavljena sam emocijama jer ovo za mene je ostvarenje jednog sna. Hvala svima koji su bili deo ove priče i koji su verovali u mene", kratko je izjavila Jelena nakon nastupa.



Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>