Region

Svet

Vesna Rivas: Gocu Božinovsku sažaljevam!

Vesna Rivas tvrdi da bi svašta otkrila o pojedinim farmerima da je ostala još nekoliko dana na Farmi u borbi za glavnu nagradu..

Vesna Rivas: Gocu Božinovsku sažaljevam!



Da li si se ranije družila sa Gocom s obzirom na to da su objavljene vaše zajedničke slike iz provoda?

"Slučajno se desilo da smo u istoj turi putovale u Rusiju. Bile smo u istoj izdavačkoj kući, sretale smo se, ali se nikad nismo družile."

Da li bi je pljunula u lice kad bi je srela napolju?

"Ne, jer je žalim. Mi smo različiti svetovi. Gocu su muškarci gazili. Razmislite, zašto su joj svi bivši i pokojni."

Ona tvrdi da je imala samo tri muškarca u životu.

"Aha, preko nedelje. Imala je tri muža."

Stalno pričaš da je alkoholičarka.

"Sigurno ste gledali kad se pijana valjala po podu na "Grandu". Koliko puta smo došli na snimanje novogodišnjih programa, a ona žena pada pijana."

Njen sin Mirko izjavio je da bi ti bilo bolje da se seliš iz Srbije.


"I moj sin je isto tako razmišljao. Zašto misliš da njen sin samo može to da uradi? Kad smo se vratile, Goca se i te kako potrudila da kaže kako je Ceca zadržala Mirka i zaključala u njenu kuću, da pozdravlja Limuna i tako dalje. Jadno je, pogano i kvarno jer je to direktna pretnja."

Ko je taj Steva s kojim si povezivala Filipa?

"Filip je odgovorio ko je Steva, pošto sam mu ja to nametnula. Kroz zube je promrmljao da je to njegov drug. O njima bruji ceo grad."

Odakle ti ta informacija?

"Sve se zna. Čak je i Jovana potvrdila da je upoznala Stevu dok se zabavljala s Filipom. Znala sam da u njegovom životu postoji neko, nikako nismo mogli da iščačkamo ime. Mene je zaintrigiralo da čačkam i čačkam, pa se namestilo da sam čula za to onda kad sam izašla na nekoliko sati."

Kakve informacije imaš o Staniji?

"Ona ima život koji vodi u Americi i mnogo stvari krije od svoje familije. Nećemo sad o tome pričati. Morate vi malo da iščačkate, a i ona sama da se otvori i prizna neke stvari", izjavila je Vesna.

Autor: I.M.
Izvor: Kurir
Foto: Printscreen TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>