Region

Svet

Jovana Nikolić: Stanija i Filip su imali seks još na početku Farme! (Video)

Nakon izbacivanja sa Farme Jovana Nikolić bila je gost Aleksandre Jeftanović u studiju u kome ju je publika sačekala gromoglasnim aplauzom.

Jovana Nikolić: Stanija i Filip su imali seks još na početku Farme! (Video)



Na početku je rekla da se oseća super. "Ako ispadnem idem svojoj kući, ako ostanem ostajem sa Danijelom, tako da, osećaj je super!", pričala je Jovana. Zatim je objasnila da će Danijel kada izađe sa Farme doći kod nje da je zvanično zaprosi i zatraži njenu ruku od njenog oca.

Kaže da je zadovoljna svojim učešćem i da je pokazala sebe onakvom kakvom jeste "Mislim da sam pokazala ono što jesam. Nisam se folirala, ljudima sam prikazala sve svoje mane i vrline i mislim da me vole. Što se seksa tiče neću da odgovaram. Ne demantujem, ali i ne potvrđujem da li je bilo seksa između nas".

Što se njenih mana tiče, Aleksandra je skrenula pažnju na konzumiranje alkohola. "Nisam primetila da mnogo pijem. Ako publika misli da ja to radim u velikim količinama reći ću im da me nije sramota. Uslovi na Farmi su ekstremni i samo smo petkom mogli da se opustimo."

Naravno, Jovana nije propustila priliku da prokomentariše Staniju Dobrojević i njen moral. Otkrila je da su Stanija i Filip imali seks na Farmi koji kamere nisu zabeležile.

"Stanija je laka ženska jer je legla u krevet sa nekim koga ne poznaje posle samo dva dana. Meni je to bilo nepojmljivo. Devojka koja ima malo morala to ne bi sebi dozvolila. Razlika između mene i nje je u tome što se moja veza sa Danijelom spontalno i polako razvijala", ispričala je Jovana.



Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>