Region

Svet

Farma 2013: Filip Panajotović bi bio dobar dečko bez Stanije Dobrojević?!

Memo i Sha iskoristili su jedan opušteni razgovor da prokomentarišu Filipa Panajotovića kada nije u društvu Stanije Dobrojević.

Farma 2013: Filip Panajotović bi bio dobar dečko bez Stanije Dobrojević?!



Memo je rekao Sha kako mu se Filip poverio da je sanjao čudan san. Međutim, Memo je dodao kako Filip nije želeo ništa da mu ispriča dok je Stanija bila prisutna već je čekao da starleta ode u toalet i duže se zadrži u njemu.

Sha se nadovezao i rekako kako je Filip zaista mnogo bolji i zanimljiviji kada Stanija nije tu i kako se ponaša sasvim normalno kada je sam. Večeras je Ognjen Amidžić razgovarao sa Sha. Reper je rekao da mu se Stanija jako dopala kao osoba, ali ne kao neko sa kime bi bio, kada su zajedno išli u motel u zadatku "muž i žena", međutim kada je došao red da se prokomentariše Filip Panajotović Sha je imao interesantnu teoriju.

Reper je rekao da bi Stanija bila mnogo bolja osoba da se Filip nije vratio i da bi se družila sa svima na imanju i ne bi bila svima "trn u oku", kao što je trenutno. Sha ne misli da je Filip kriv za to, već njihov odnos. Na kraju se može zaključiti da bi Sha bio dobar prijatelj i sa Stanijom i sa Filipom, samo kada njih dvoje ne bi bili u vezi.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>