Svet

Region

Bred Pit se ugojio 9 kilograma zbog stresa

Jedan od najpoželjnijih glumaca Holivuda Bred Pit u poslednjih godinu dana ugojio se devet kilograma usled stresnih situacija koje su ga zadesile. Ova promena možda nije zasmetala pripadnicama lepšeg pola, ali gumcu svakako jeste.

Bred Pit se ugojio 9 kilograma zbog stresa



Naime, Bred je počeo da nosi steznik za stomak kako bi sakrio da je umesto 77kg, koliko je prošle godine imao, sada došao do cifre od 86 kilograma.

"Svestan je da trenutno ima višak kilograma, ali pored svih obaveza koje sada mora da ispunjava jednostavno nema vremena za vežbanje. Njegov privatni život je daleko od uživanja i obične šetnje parkom. Od trenutka kada se probudi konstantno je u pokretu, a hrani se meksičkom hranom, pivom i zatim čokoladom, nije čudno što mu stomak raste", ispričao je Bredov blizak prijatelj.

Kao razlog za 9 kilograma u plusu navodi se i stres koji je Bred pretrpeo poslednjih godinu dana. Sem novog filma "Svetski rat Z" poznato je da je ova porodica prošla kroz krizan period kada je Anđelina odlučila da ostrani obe dojke ne bi li smanjila rizik od dobijanja raka.

Autor: M.P.
Foto: mirror.co.uk

Viber

Izvor: Svet Plus


>