Region

Svet

Exit 2013: Viva Vox otvara festival

Na ovogodišnjem Exit festivalu, prvi zvuci koji će se čuti sa glavne bine na Petrovaradinskoj tvrđavi biće glasovi hora "Viva Vox".

Exit 2013: Viva Vox otvara festival



Ovim jednočasovnim koncertom posetioci festivala će se zagrejati i pripremiti za pet dana muzike i dobrog provoda koji obećavaju organizatori.

Kao sastav poznat po eksperimentisanju sa žanrovima i specifičnom stilu izvođenja popularnih hitova bez instrumentalne pratnje, hor "Viva Vox" nedavno je predstavio Srbiju koncertom u sali Generalne skupštine Ujedinjenih nacija.

Ovog puta, oni će na domaćem terenu poželeti dobrodošlicu publici iz celog sveta koja svake godine u velikom broju posećuje "Exit".

Nakon "Viva Vox"-a, "Main stage" preuzima Najl Rodžers, jedan od ljudi koji su najviše uticali na tokove razvoja popularne muzike - producent, kompozitor i gitarista koji stoji iza najvećih uspeha Dejvida Bouvija i "Duran Duran"-a, kao i najnovijih hitova "Daft Punk"-a: "Get Lucky" i "Lose Yourself to Dance".

Rodžers će nastupiti sa svojim bendom "Ćic" koji važi za jednu od najznačajnijih pojava u pop i disko muzici.

Njihovi hitovi, a posebno "I Want Your Love" i "Le Freak", sa nezaboravnim pokličem "aaah, freak out", predstavljaju temelj savremene dens muzike, stoji u saopštenju hora "Viva Vox".

Autor: I.M.
Izvor: Tanjug
Foto: E-zemun.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>