Svet

Region

Rijana u panici: Opsednuti fan uhvaćen na krovu njene kuće!

Od raskida sa Krisom Braunom Rijana se još uvek nije potpuno psihički oporavila, a sem ljubavnih problema Rijana je konstantno u strahu za svoj život zbog opsednutih fanova koji je proganjaju.

Rijana u panici: Opsednuti fan uhvaćen na krovu njene kuće!



Pre tri meseca je Stivlend Barou pokušao da provali u njenu kuću, ali kako nije bio dobro informisan o pevačicinom prebivalištu provalio je u kuću njenog komšije gde je ukrao nekoliko predmeta i legao u krevet za koji je mislio da je Rijanin. Stivlend je uhapšen, ali je pevačicin advokat izjavio da je ubrzo pušten iz pritvora i da niko ne zna gde se nalazi.

Nakon tužbe koju je podigla protiv Stivlenda, Rijana je izjavila da je vrlo zabrinuta za svoj život, a 17. juna dobila je još jedan razlog da se ne oseća bezbedno. Na krovu njene kuće uhvaćen je nepoznati čovek koji je pevačicu dodatno uznemirio, budući da je u ruci držao mapu na kojoj je do detalja bilo prikazano zemljište na kome Rijana živi. Kasnije je utvrđeno da je u pitanju osoba koja već ima kriminalnu prošlost, ali i psihotičnu dijagnozu.

Posle ovog incidenta Rijana nije gubila vreme i odmah je angažovala advokate. Ponovio se scenario sličan Stvilendovom. Robert je odveden u psihijatrijsku ustanovu, ali je pušten samo dva dana kasnije. Rijana je zahtevala da Robert Melanson, koji je uhvaćen na njenom krovu, dobije zabranu prilaska, što je sudija i učinio. Robertu je određena zabrana prilaska od 100 jardi (približno 100 metara) Rijani, njenoj kući kao i radnom mestu.

Iako je izdejstvovala zabranu prilaska, pevačica se plaši da Melanson, usled svoje psihičke nestabilnosti, neće poštovati odluku suda i ne oseća se sigurno čak ni u svojoj kući.

Autor: M.P.
Foto: OWN

Viber

Izvor: Svet Plus


>