Lepota

Ljubav

Lažno savršenstvo: I seksi modeli imaju celulit (Foto)

Koliko ste puta posmatrali naslovnice na kojima se smeškaju poznate lepotice pokazujući savršeno lice, besprekoran ten i telo bez ijedne mane i poželeli takav izgled?

Lažno savršenstvo: I seksi modeli imaju celulit (Foto)



Iako smo nebrojeno puta potvrdili kako je reč samo o dobroj Fotošop obradi, svaki put kad otkrijemo pravu istinu iznova se iznenadimo.

To se dogodilo i u slučaju američke manekenke i TV voditeljke Klaudije Džordan. Tamnoputa lepotica poznata je po zanosnom telu koje obožava da pokazuje u editorijalima i reklamama, međutim, da se i ova seksi lepotica bori s istim problemima kao i svaka žena na svetu, pokazala je na peščanoj plaži gde je uživala u kupanju i sunčanju.



Klaudija je za odmor na plaži odabrala minijaturni bikini zagasito zelene boje koji je savršeno istaknuo njen zavodljivi ten i lepo zaobljeno telo, ali i otkrio kako ni poznati nisu imuni na celulit, te da je višak masnih jastučića sasvim normalna stvar.

Uporedivši fotografije iz časopisa s onima s plaže jasno vidimo kako retuširanje fotografija stvara iluziju savršenstva, koje bi svaka žena morala biti svesna.

Autor: B.B.
Izvor: zadovoljna.hr
Foto: JLP

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

lifestyle

Povezane vesti:


>