Ostalo

Sme�no

Kuca koja je osvojila srca širom planete proslavila 20. rođendan (Video)

Pre godinu dana ova fotografija je obišla planetu i dirnula srca miliona ljubitelja pasa širom sveta. Kuca koja se nalazi na njoj nedavno je porslavila svoj 20. rođendan.

Kuca koja je osvojila srca širom planete proslavila 20. rođendan (Video)



Više od fotografije: Pogledajte dirljiv prizor koji je do sad skupio preko 250 000 lajkova
Pas, čije je ime Šep, pati od artritisa sa kojim se teško bori, pa ga vlasnik Džon Unger svakodnevno kupa u lokalnom jezeru kako bi zaspao. Čuvenu fotografiju snimila je Džonova prijateljica na jezeru Superior.



Ova fotografija je svedočanstvo jedne dirljive priče o nerazdvojnom prijateljstvu čoveka i psa: Džon je Šepa spasio i udomio kao osmomesečno štene. Čitav život su proveli zajedno, a kada je kuca obolela, Džon je učinio sve da joj pomogne i olakša tegobe. Zato ju je svakodnevno kupao u jezeru, jer je mlaka voda prijala njegovim kostima.



Kuca je uprkos bolesti pokazala jaku volju za životom, a zahvaljujući ljubavi i pažnji svog vlasnika, doživela je i svoj 20. rođendan, koji je proslavila 15. juna.

Ljudi koje je dirnula ova priča napravili su i fond za prikupljanje sredstava za pomoć ovoj dobroj kuci, kako bi njene muke bile umanjene.



Autor: B.B.
Izvor/Foto: zivotinje.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>