Region

Svet

Ceca Ražnatović: Mikrofon bolji i od Rijaninog, a ispod bine apartman! (Foto)

Svetlana Ražnatović će na nastupu na Ušću 28. juna koristiti specijalno napravljen mikrofon, koji je početkom nedelje stigao iz Nemačke.

Ceca Ražnatović: Mikrofon bolji i od Rijaninog, a ispod bine apartman! (Foto)



Prvi put Ceca će ga isprobati na generalnoj probi, a reč je o ručno izrađenom uređaju, na kojem su nekoliko nedelja radili vrhunski inženjeri. Takav mikrofon koristila je i svetska zvezda Rijana na finalu američkog "Superboula".



Ceca Ražnatović sprema noć za pamćenje: Spektakl na Ušću do sada neviđen u Srbiji! (Foto)
"Mikrofon daje sjajan kvalitet zvuka. Pravi se u srebrnoj i crnoj nijansi, veoma je lagan, ali vrlo čvrst i otporan na udarce u slučaju pada. Taj model koristila je Rijana, kao i britanska pevačica Adel, s tim što su u verziji na kojoj će pevati Ceca usavršeni sitni propusti koji su uočeni", kaže sagovornik.

Ceca će na Ušće doći dva sata pre koncerta, a boraviće u svom apartmanu od 50 kvadrata, koji se nalazi ispod same pozornice.

Ljudima zaduženim za ketering uopšte neće biti teško da zadovolje Cecine želje. Na njenoj rajder listi nema mnogo stavki.

"Tokom godina navikao sam na duge liste zahteva razmaženih svetskih zvezda, a Ceca je tako skromna i ništa neobično nije zahtevala. Samo korpu s voćem i domaću negaziranu vodu", naglašava sagovornik.

O nastupu najveće balkanske zvezde na Vidovdan i o vrhunskoj produkciji, kakva do sada nije viđena u Srbiji, brine se "Miligram music", u saradnji s firmama "Studio Berar" i "Stejdž pro".



Autor: B.B.
Izvor: Kurir
Foto: FoNet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>