Region

Svet

Vlado Georgiev pravi feštu po bolnici!

Vlado Georgijev je juče operisao plućnu maramicu na VMA, oseća se odlično, a dokaz tome je njegov osmeh nakon napuštanja sale i šaljivi bolnički "tvitovi".

Vlado Georgiev pravi feštu po bolnici!



Iako je u bolničkoj postelji, Vlado nije zanemario svoje fanove i ljude koji se interesuju za njega, pa tako komunicira sa njima na društvenoj mreži "tviter". Tako je objasnio da se posle operacije dobro ogladni i da pravi feštu po bolnici:





"Vlado je juče po podne doleteo iz Herceg Novog, gde je promovisao svoj novi album i posetio prijatelje i porodicu, i odmah po povratku je osetio bolove i otišao na VMA. Ustanovljeno je da mu je pukla plućna maramica i lekari su odmah reagovali i pripremili ga za intervenciju", priča dobro obavešten izvor i dodaje da se pevač osećao odlično.

"Vlado je bio hrabar i šalio se na svoj račun pred sam ulazak u salu. Podatak koji najbolje govori kako se osećao je to što je na društvenu mrežu "tviter" okačio dve fotografije na kojima je on sa lekarima, i to samo nekoliko minuta pred operaciju. Intervencija je protekla u najboljem redu i sve se završilo kako treba", dodao je izvor i prokomentarisao da je Vlado zabrinuo porodicu i prijatelje, a veliku podršku dobio je putem SMS-ova od brojnih kolega i ljudi iz javnog života.

Autor: I.M.
Izvor: Alo
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>