Region

Svet

Nataša Bekvalac: Prolila sam dovoljno suza i krvi zbog svojih grešaka

Pop zvezda Nataša Bekvalac po ko zna koji put pre nekoliko dana našla se u centru medijske pažnje. Nedavno je boravila na Ibici, mondenskom ostrvu na kome nestaju svi tabui, zbog snimanja spota za "Kraljicu novih ljubavi", koji je premijerno predstavila na jednom beogradskom splavu.

Nataša Bekvalac: Prolila sam dovoljno suza i krvi zbog svojih grešaka



Međutim, priča o ekranizaciji nove pesme nakratko je potisnuta u drugi plan zbog spekulacija da je povod Natašinog putovanja na mondensko stecište – Ibicu navodno bio susret sa Ćazimom Osmanijem. Nataša je sa sestrom Kristinom, zetom Ivom Martinovićem, sestrama Jelenom Mrkić i Tatjanom Arsovskom i sa još dve drugarice boravila na najpoznatijem ostrvu u Evropi devet dana tokom kojih je neizmerno uživala. Po povratku u Srbiju nije stigla ni da sumira utiske sa radnog odmora jer su je dočekale priče o navodnoj ljubavnoj aferi.

U stihovima vaše nove pesme pitate: "Na koga si lep, na koga si lud?" Na koga ste vi?

"Na tatu i mamu. Ne znam da li je usud ili nagrada, ali kombinacija maminog mekog srca, razumevanja i poštovanja prema svim ljudima i tatine "petlje", muškog vaspitanja, dostojanstva i preke naravi kada me neko nepravedno povredi dovele su do toga da budem ovakva kakva jesam."

Da li je vreme da se stavi tačka na priče o navodnom prijateljstvu sa Ćazimom Osmanijem?

"U mom životu tačka na to poznanstvo stavljena je još pre dve godine. Posledice sam snosila sama vrlo tiho i hrabro, ali nekim ljudima se učinilo da nije proliveno dovoljno suza i pušteno krvi, pa nezasiti hoće još. Bez povoda i bilo kakvog razloga ponovo je pokrenuta lavina laži, i neka im je na čast. Kada sam za to dala povod, naivno se upoznavši sa čovekom druge nacionalnosti, ćutala sam jer sam znala da sam pogrešila. Sada neću da ćutim jer je istina moje najjače oružije i nisam učinila baš ništa da bih dala povod za ovakve podmukle laži."

Spekuliše se da je vaš singl "Kraljica novih ljubavi" autobiografski. Ima li istine u tome?

"Jedna od mojih najbližih saradnica rekla mi je da ću pobediti onog trenutka kada uspem dobro i iskreno da se zabavljam na račun svega što se o meni priča. Tako je i bilo ovog puta. Ista ta saradnica, Marina Tucaković, napisala je tekst rekavši mi da velikodušno i iskreno, ali nimalo banalno, ljudima damo ono što žele da čuju. Osim toga, sviđa mi se i to što u spotu za tu pesmu na glavi imam krunu, Kristininih ruku delo, napravljeno superlepkom. Lepljena krunica koja sija ovih dana na mojoj glavi ima i bodlje."

Kako podnosite raskid sa manekenom Vladimirom Vuksanovićem? Da li ste zapravo okončali vezu?

"Iako nikada nisam pričala o tome iz straha da će ljudi sve što je lepo pokvariti, uspeli su. Imala sam period od godinu i po dana koji pamtim kao najljubavniji u svom životu, ali velike ljubavi privlače i veliku mržnju. Sve dok je ljubav bila jača opstajali smo, ali sam se u poslednje vreme umorila od borbe sa vetrenjačama. Nisam neko ko bi se kao izbor svideo drugarima, drugaricama, familiji, užoj i široj rodbini. Samo umem da volim ko nijedna. Ipak, svi oni više i bolje znaju istinu o meni, o mom životnom putu, o mojim prioritetima i krajnjem cilju. Sve su u pravu. Pobediše. Čestitam."

Autor: M.P.
Izvor: Hello
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>