Region

Svet

Goca Božinovska i Vesna Rivas bile drugarice? (Foto)

Iako tvrde da se lično ne poznaju pre ulaska na imanje, već da su samo čule jedna za drugu, novootkrivene fotografije govore suprotno.

Goca Božinovska i Vesna Rivas bile drugarice? (Foto)



Vesna Rivas i Goca Božinovska poznavale su se pre ulaska na farmu, iako pevačica "Granda" tvrdi da koleginicu nikada nije zvanično upoznala. Ona je više puta rekla tokom rijalitija da nema pojma ko je Vesna Rivas i zašto ju je svojevremeno "pljuvala" po novinama.

Fotografije koje su isplivale u javnost pokazuju suprotno. Njih dve su se dobro slagale, a zajedno su 2007. godine putovale u Rusiju, gde su pevale na dočeku Nove godine. I bile smeštene u isti apartman. S njima su bile i Vanesa Šokčić i Marija Mara.

"Goca i Vesna tada su se odlično slagale. Svake večeri su pravile žurke, pevale su i pile zajedno. Nisu se odvajale ni u šopingu", priča izvor blizak pevačicama.

Obe su u više navrata pričale da nemaju ništa zajedničko, Vesna je Božinovsku čak i optuživala za izbacivanje iz "Granda", što je bilo pre trinaest godina. Izgleda da su zaboravile zajedničko druženje u Rusiji pre šest godina.



Autor: I.M.
Izvor: Kurir
Foto: Poznati.info

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>