Ljubav

Style

Veze bez obaveza: Moderan odnos koji nije za svakoga

Neobavezne veze su relativno novi oblici seksualnih odnosa. Međutim, pre nego li se upustite u nešto tako, dobro razmislite da li je to za vas.

Veze bez obaveza: Moderan odnos koji nije za svakoga



Evo i nekoliko bitnih stvari koje će vam pomoći da odlučite želite li se upustiti u vezu bez obaveza.

1. To nije veza

Dakle, nema dugih razgovora i dopisivanja, upoznavanja s prijateljima, slatkih iznenađenja i svega onoga što rade zaljubljeni parovi. Emocije su u ovakvoj vrsti odnosa nepoželjne, a uglavnom su žene te koje one češće obuzmu, iako ne znači da se ne događa i muškarcima. Naravno da postoji šansa da se i jednom i drugom pojave emocije, ali to je u većem broju slučajeva jednostrano. Ako ona druga strana i dalje istraje u tome da ne želi vezu, takav odnos treba prekinuti što pre, ako želte da "sačuvate živu glavu". Bez opravdavanja njegovog ponašanja.

2. Nema ljubomore

Ovakav odnos ostavlja prostor za viđanje s drugima, ali to nije varanje. Niko ovde nije obavezan da onom drugom polaže račune gde je i sa kim bio. Neki, nažalost, ne polažu takve račune ni kad su u vezi, a kamoli ovako. Ako počinjete da osećate ljubomoru, to je jasan znak da počinju da se javljaju emocije. Zaključak je isti kao i u prethodnoj tački.

3. Bez žurbe

Viđanje s drugima se odnosi i na vas, ne samo na njega. Dakle, postoji mogućnost da i vi u međuvremenu upoznate nekoga. Naš savet? Nemojte odmah prekinuti ono što već imate, dok ne vidite gde bi eventualno moglo odvesti ovo drugo, jer s tim se nikad ne zna.

Iako se u početku ovakva veza može činiti kao idealna avantura, stručnjaci tvrde da je ona unapred osuđena na propast, jer će na kraju jedan od vas hteti nešto više.

Autor: B.B.
Izvor: Index.hr
Foto: dailybestnews.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

lifestyle

Povezane vesti:


>