Region

Svet

Katarina Živković: Svađe sa Banetom samo učvršćuju našu ljubav!

Pevačica Katarina Živković otkrila je tačno koliko joj znači podrška njenog verenika Branislava - Baneta Jankovića.

Katarina Živković: Svađe sa Banetom samo učvršćuju našu ljubav!



Posle nekoliko singlova, Katarina je nedavno objavila svoj prvi kompakt disk "Ludo srce", čiju promociju prati njen novi, provokativniji izgled jer sebe smatra zrelom devojkom koja želi da istakne seksepil.

Čije savete najčešće slušate kada je reč o izboru garderobe za javne nastupe?


"U tome mi najviše pomaže moj dečko Bane. Kada biram garderobu za javna pojavljivanja, najbitnije mi je da sam ja zadovoljna, da budem lepa sebi kada se pogledam u ogledalo. Jedino tada mogu da budem rasterećena i da se lepo osećam."

Pruža li vam on podršku i u poslu, osim u privatnom životu?

"Banetova podrška u poslu mi mnogo znači jer sama ne bih mogla da uradim mnoge značajne stvari u karijeri. Da bih dala svoj maksimum, potrebno mi je da pored sebe imam nekog ko će me motivisati, a on mi uvek daje "vetar u leđa". Osim toga, mnogo mi olakšava posao jer sve što može radi umesto mene."

Imate li često nesuglasice sa partnerom i oko čega se najčešće prepirete?

"Kao i svaki par, uglavnom imamo nesuglasice oko nebitnih stvari. Međutim, na to ne gledam kao na nešto što ugrožava naš odnos. Mislim da bi naša veza bila dosadna da ne postoje te sitne svađe koje unose dinamiku. Na njih gledam kao na blagotvorne rasprave koje samo učvršćuju našu ljubav."

Autor: I.M.
Izvor: Svet
Foto: Hello

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>