Svet

Region

Andrej Pejić pozirao sa majkom: Krišom sam mu davala Barbike! (Foto)

Najpoznatiji androgeni maneken na svetu Andrej Pejić pozirao je za magazin "Australian Women’s Weekly" u društvu svoje majke Jadranke Savić, koja je u intervjuu iskreno govorila o njegovom odrastanju, životu pre manekenske karijere, kao i noći koja mu je zauvek promenila život.

Andrej Pejić pozirao sa majkom: Krišom sam mu davala Barbike! (Foto)



Majka poznatog modela, Jadranka Savić još je u detinjstvu primećivala da se njen sin razlikuje od svojih vršnjaka. Ipak, najvažnije joj je bilo da Andrej bude srećan.

"Naravno da sam primećivala koliko se razlikuje od druge dece. Razmišljala sam i o tome kakav će život imati, kao i da li će ga svet prihvatiti takvog", ispričala je za magazin majka dvadesetjednogodišnjeg Andreja.

"Želeo je da se igra sa Barbikama. Iako sam to krila od ljudi nisam, mogla da mu uskraćujem sreću. Znala sam to i krišom sam mu davala Barbike. Govorila sam mu da mi ih vrati kada završi sa igrom", kaže ona dodajući da je njen sin bio jedan od najboljih učenika u Melburnu, a u društvu je postao i jako popularan zbog svoje duge kose i šminke koja je jednostavno činila njegovu ličnost.

Srećom, u školi nikada nije imao problema budući da je ona negovala "individualost, različitost, izvrsnost", u šta se i Andrej sam savršeno uklapao.

"To je bila sofisticirana i liberalna škola, koja me je ohrabrila da budem to što jesam. Nikada mi niko nije govorio da moram nešto da promenim na sebi", rekao je Andrej.

A onda se dogodila noć koja je promenila njegov život. "Radio je u Mekdonaldsu kao prodavac. Jedne noći, kada je ostao na poslu duže nego uobičajeno trudeći se da zaradi malo više novca, otkrio ga je agent jedne modne agencije. To je bila novogodišnja noć i njegov život se od tada promenio zauvek", navodi se u intervjuu.



Autor: B.B.
Izvor: Puls, 24sata
Foto: modelinia.com, Australian Women’s Weekly

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>