Region

Svet

Jelena Karleuša: Posle mog koncerta na Ušću trava više neće rasti!

Još tri dana ostala su do velikog koncerta na Ušću koji Jelena Karleuša sa saradnicima priprema šest meseci, a kojim će obeležiti osamnaest godina na estradnoj sceni.

Jelena Karleuša: Posle mog koncerta na Ušću trava više neće rasti!



Veoma uzbuđena, pop diva je otkrila još neke detalje u vezi sa spektaklom koji priprema.

"Svi znaju kakve koncerte priređujem publici i koliko se trudim da se granice svaki put pomere. Ovaj put sam se s ekipom koju čini više od 100 ljudi pripremala šest meseci. Uložila sam krv, suze i znoj, ogromna materijalna sredstva i napor da bih mom gradu, ali i čitavom Balkanu, pružila spektakl koji će ostati upamćen.

Počevši od muzike za koncert na kojoj su radili naši najbolji producenti i muzičari do filmova za LED ekrane, koji će publiku ostaviti bez daha, 40 igrača, koreografija, specijalnih kostima, specijalnih efekata... Bina će biti stvarno nešto što se viđa samo u najboljoj svetskoj produkciji i nešto totalno neisplativo kod nas, ali ne žalim. Inače, koncert na Ušću će trajati skoro tri sata, a bend, igrači i ja predstavićemo 35 pesama koje su obeležile moju karijeru."

Plašiš li se da će pasti kiša?

"Kakav je jun, ne brine me kiša uopšte, sad se tornado neki upleo u priču. Da ne proradi i neki vulkan taj dan?! Održaću koncert bez obzira na sve, ali se iskreno nadam da će biti lepo vreme zbog mnogobrojne publike. A vi očekujte zemljotres 15 juna."

Uprkos tome što se plašiš visine, na Ušće ćeš stići helikopterom. Uvežbala si skok?

"Plašim se visine, ali ne i pada. Strah me ne sprečava, to je valjda svima jasno. Hrabrost skoka u neizvesnost vežbam ceo život. Ne bih do detalja otkrivala moj dolazak na Ušće, dođite i vidite."

Šta će se dogoditi posle 15. juna?

"Posle mog koncerta na Ušću trava više neće rasti."

Odakle će te Duško gledati i hoće li ćerke biti na koncertu?

"Atina i Nika su male i moraju u devet u krevet. U šou-biznisu sam neko ko pomera granice i ne poštuje pravila, ali kao roditelj - tu se pravila i kodeksi znaju i poštuju. Možda tata odluči da ih dovede nakratko, ali ja nisam za to. Tako maloj deci nije mesto u svom tom haosu."

Autor: B.B.
Izvor: Kurir
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>