Region

Svet

Saša Kovačević na snimanju spota sa trideset lepotica (Foto)

Saša Kovačević uskoro će obradovati publiku pesmom "Slučajno", za koju je prethodnih dana snimao spot u Grčkoj.

Saša Kovačević na snimanju spota sa trideset lepotica (Foto)



Saša Kovačević uživao je četiri dana sa 30 lepotica u Pefkohoriju. Povod za to bilo je snimanje spota za Sašin novi singl "Slučajno", koji je rađen pod dirigentskom palicom Vedada Jašarevića.

Ovaj pop pevač uskoro će svoje fanove obradovati novom pesmom i spotom, i to nešto drugačijom od onih na koje ih je do sada navikao. Naime, nakon brojnih balada, ova numera biće prava letnja – brza i vesela.

Saša je sa lepoticama otputovao u Grčku i tamo se ludo provodio, a društvo su mu pravile Mina Milutinović, Renata Bursać, Jelena Kopilović, Danijela i Nataša Damnjanović, Jelena Dinić, Jelena Drašković i mnoge druge.



"Postala je tradicija da pred leto Saša objavi bržu numeru, koja je odlična za to godišnje doba. U Grčku je odveo ekipu od 50 ljudi, od toga samo 30 lepotica, tako da će spot biti zanimljiv i za muško oko", poručuju iz PR službe popularnog mladog pevača.

U Grčkoj je pored 30 lepotica, Sale poveo i još 20 članova ekipe, a snimanju je prisustvovala i grčka televizija Super.

Premijera novog spota očekuje se na jednoj od nacionalnih televizija, kao i na oficijalnom YouTube kanalu SashaKovacevicTV. U međuvremenu, pogledajte slike.



Autor: I.M.
Izvor: Svet, Novosti
Foto: Bojan Trailović, Ivan Gulicovski

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>