Region

Svet

Farma 2013: Danijel Alibabić u prvoj ozbiljnoj svađi napao Sašku Karan!

Posle tuče Goce Božinovske i Vesne Rivas tenzija na imanju bila je ogromna, pa su "pukli" i oni koji su uglavnom bili smireni.

Farma 2013: Danijel Alibabić u prvoj ozbiljnoj svađi napao Sašku Karan!



Prvi put da je Danijel upao u neki ozbiljan konflikt, a uspela je da ga isprovocira Saška Karan. Dok su svi farmeri bili na strani Goce Božinovske i krivili Vesnu Rivas za nedavni okršaj, Saška je pričala kako obe pevačice treba da snose istu odgovornost.

Danijel je rekao da mu je muka od Saške jer prvo priča kako sa Vesnom Rivas nikada neće progovoriti, a onda se druži sa njom i sve to rekao ispričao Saški u lice, na šta mu je ona odgovorila: "Treba da te bude sramota!".

"Mene da bude sramota?! Pa vidi ti na šta se vadiš. O čemu ti pričaš? Ja sam došao za sebe, a ti si došla da glumiš žrtvu. Konstantno praviš od sebe nešto što nisi! Ti nisi nikakva žrtva ovde!", vikao je Danijel, a ovo je ujedno bio i prvi put da on napadne nekog od farmera, odnosno da se upusti u neku ozbiljniju raspravu.

Podsećanja radi, već je imao jedan okršaj sa Saškom kada je branio Staniju i Filipa dok je Saška bila gazdarica, ali je tada samo rekao: "Pričaj nekom drugom, ja te ne slušam" u nameri da izbegne svađu, dok ovaj put nije izdržao.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>