Region

Svet

Region

Eva Ras: To što Maja Volk propagira svoj režim ishrane je veoma opasna stvar!

Eva Ras se osvrnula na svoje učešće u rijalitiju "Farma", ali i ispričala šta misli o tome što Maja Volk zagovara režim ishrane, za koji tvrdi da joj je spasao život.

Eva Ras: To što Maja Volk propagira svoj režim ishrane je veoma opasna stvar!



Za razliku od većine poznatih ličnosti, koje s negodovanjem komentarišu učestvovanje poznatih u aktuelnim rijaliti šou-programima, slavna glumica, slikarka i spisateljica Eva Ras kaže da se njoj boravak u "Farmi" toliko dopao da bi rado ponovo boravila na imanju u Lisovićima.

Ističe da duguje veliku zahvalnost čelnicima televizije "Pink", jer su jednoj dami od sedamdeset dve godine dopustili da potpuno slobodno pred kamerama govori u ime svoje generacije. Kada je nedavno od produkcije opet dobila poziv da bude jedan od takmičara na seoskom imanju u Barajevu, Eva se veoma obradovala i poželela ponovo da bude deo ekipe na "Farmi".

Eva Ras otkrila je istinu o svojoj bolesti, ali i ispričala šta misli o tome što Maja Volk zagovara poseban režim ishrane, za koji tvrdi da joj je spasao život.

"Uvek sam imala teži put, kao i sada, ali ne posustajem. Iako mi je ukidanjem penzije oteta moja starost, u inat svima želim da živim i da se borim. Zbog terapija koje dobijam zbog teške bolesti, moje telo odbija hranu. Neko vreme gotovo da jedem isključivo kozje mleko i plazma keks. Noću navijam časovnik na svaka dva sata da se probudim kako bih jela. Poštujući taj princip, nisam izgubila kilograme koji su mi neophodni da bih imala snage. To što neki ljudi, poput Maje Volk, javno propagiraju režim ishrane koji ih je izlečio opasna je stvar. Kada bih ja posegnula za sirovom hranom kao što radi Maja Volk, ne bih preživela ni dva dana, a kamoli ozdravila. Moja iscrpljena creva to ne bi izdržala. Želim da kažem da bi svaki čovek trebalo da sluša svoj organizam, a ne da bez razmišljanja prihvata savete koji se javno propagiraju. Nedavno sam na nekoj svečanosti srela lekare koji su bili zapanjeni što me vide živu jer sve koje su lečili od moje bolesti odavno su otišli na onaj svet. To govori da ću ja da umrem kad onaj odozgo to bude želeo. Uvek uspevam da iz svih napada izađem kao pobednik", izjavila je poznata glumica.

Autor: I.M.
Izvor: Svet
Foto: N. Milošević

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

eva ras

Povezane vesti:


>