Region

Svet

The Voice Srbija 2013: Zdravko Čolić u žiriju?

Zdravko Čolić mogao bi da bude sudija u najgledanijem svetskom muzičkom šou-programu "The Voice" koji od jeseni startuje u Srbiji.

The Voice Srbija 2013: Zdravko Čolić u žiriju?



On trenutno pregovara s produkcijom televizije Pink, koja želi da se najveća naša muzička zvezda nađe u žiriju takmičenja "Voice", koji će početi da se prikazuje od jeseni. Ovaj šou jedan je od najgledanijih na svetu. Članovi žirija u stranim verzijama su Šakira, Maraja Keri, Kristina Agilera i mnoge druge svetske zvezde.

"Čola je prvo ime na listi želja producenata za člana žirija. Pregovori su toku, a Čoli se ideja da bude sudija veoma dopala. Međutim, njegov konačni odgovor biće poznat do kraja meseca. On razmišlja da li da prihvati ponudu jer planira baš u to vreme da objavi novi album", kaže izvor blizak Pink televiziji.

Pored Čole, u ulozi muzičkog sudije naći će se još troje muzičara. Za sada su u igri Leontina Vukomanović, Željko Joksimović, Marija Šerifović, Emina Jahović, kao i jedno veliko ime s rok scene bivše Jugoslavije, a koje se drži u strogoj tajnosti.

Autor: I.M.
Izvor: Kurir
Foto: Scandal

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>