Region

Svet

Goga Sekulić poklonila suprugu zajedničko putovanje u Las Vegas!

Goga Sekulić je sa suprugom Igorom Ramovićem i užim krugom prijatelja proslavila njegov 41. rođendan i poklonila mu putovanje u Las Vegas.

Goga Sekulić poklonila suprugu zajedničko putovanje u Las Vegas!



U jednom beogradskom restoranu popularna pevačica je priredila večeru za njihovo najbliže okruženje, a suprugu je poklonila tortu i saopštila mu da ga za nekoliko dana vodi na sedmodnevno putovanje u Las Vegas.

"U skadarlijskom restoranu bilo je njih nekoliko na večeri, a Igor se veoma obradovao kada mu je Goga rekla kakav ga poklon očekuje", kaže izvor s lica mesta.

Goga je cele večeri naručivala Igorove omiljene pesme, a mladenci su bili veoma veseli i srećni. Budući da su se nedavno venčali, ovaj put, osim što je poklon za rođendan, istovremeno mogao bi da bude i medeni mesec - i to baš u "gradu greha".

Inače, gospođa Sekulić Ramović uveliko promoviše novi singl "Ljubav ništa ne vredi", pa upravo zbog toga nema vremena za neko duže putovanje i odmor. Očekuje je radno leto, ali se svakako veoma raduje što će uskoro moći malo da se odmori s mužem daleko od očiju javnosti.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir
Foto: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>