Svet

Region

Game of Thrones Season 3: Crveno venčanje potreslo gledaoce, ali i glumce! (Foto+Video)

Poslednja epizoda treće sezone serije "Game of Thrones" pokrenula je pravu lavinu komentara. U slučaju da seriju pratite, a niste još došli do ove epizode pazite na "spoiler" i ne čitajte dalje.

Game of Thrones Season 3: Crveno venčanje potreslo gledaoce, ali i glumce! (Foto+Video)



Epizoda "Kiše Kastamira" ostavila je fanove uplakane, šokirane, besne i iznenađene, a samo dan kasnije na Youtube-u je osvanula kompilacija reakcija fanova na scenu poznatu kao "Crveno venčanje".



Onima koji su čitali knjigu Džordža R. R. Martina "Crveno venčanje" nije bilo iznenađenje pa su spremno dočekali pravi "pokolj", međutim, neobavešteni gledaoci koji su željno čekali da vide kraj treće sezone ostali su u čudu.

Međutim, sem što su fanovi ostali očajni, ništa slabije reakcije nisu imali ni glumci koji su učestvovali u seriji "Igra prestola". Kako je "Crveno venčanje" moglo slobodno da se nazove i "Krvavo venčanje" glumci koji su u ovoj epizodi "izgubili život" bili su potpuno deprimirani činjenicom da moraju da napuste snimanje.



Maden je otvoreno priznao novinarima da je posle snimanja scene u kojoj umire plakao celim putem tokom povratka u London dok je Ferli izjavila da ju je snimanje poslednje scene potpuno iscrpelo: "Nikada nisam osetila tako nešto u životu". Producenti su pokušali da je kontaktiraju nakon što je napustila snimanje ali se nedelju dana nije odazivala, a onda je poslala e-mail u kome se izvinila za izbegavanje poziva i rekla: "Nisam bila sposobna da razgovaram ni sa kim, bila sam potpuno rastrojena".



Sam pisac ovog serijala Džordž R. R. Martin rekao je da su mu glumci skrenuli pažnju kako je treća sezona užasna i da je i on očekuje sa određenom dozom užasa i straha od reakcija, a onda se i našalio: "Kada sam napisao prvu knjigu ljudi su mi slali razna pisma, kako me mrze, kako su spaljivali knjige, ali posle drugog dela su me zavoleli. Nadam se da sada niko neće spaliti svoj televizor!".

Pogledajte nekoliko kadrova koji će vas ostaviti bez daha:



Autor: M.P.
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus


>