Region

Svet

Filip Panajotović: Kad Stanija dođe u moj krevet biće mi najbolje!

Svojim učešćem u rijaliti programu Farma Filip Panajotović izazvao je burne komentare. Njegova ljubav prema Staniji prevazišla je sva očekivanja, ali i pobedila većinu "prepreka".

Filip Panajotović: Kad Stanija dođe u moj krevet biće mi najbolje!



On je progovorio o onome što kamere ipak nisu uspele da zabeleže, o svojoj vezi sa Jovanom Nikolić, kao i o navodnom muvanju Filipa Mitrovića. Priznao je i da mu roditelji zameraju određene stvari, ali da i sam zna gde je grešio.

Kakav je osećaj posle dva meseca probuditi se bez Stanije Dobrojević u krevetu?

"Osećaj je čudan. Neću da lažem iskreno nisam skoro ni spavao, legao sam bukvalno na pet minuta i posle otišao na gostovanje u jutarnji program. Zaista mi je bio čudan osećaj bili smo zajedno 75 dana, ali mislim da će biti najbolje kada ona bude u mom krevetu."

Da li Vam je sada krivo što ste ceo rijaliti proveli u Stanijinoj senci?

"Ne slažem se sa tom konstatacijom, mislim da je naša veza bila iskrena, i niko nije bio u nečijom senci. Nije postojala taktika ni sa moje, ni sa njene strane."

Da možete da vratite vreme, da li biste sve ponovili?

"Ništa ne bih promenio u našem odnosu. Mislim da nisam trebao da joj pričam neke stvari koje sam video, mislim da sam trebao da joj kažem da ne može po njenom. Ona bi trebala da vrati vreme, jer u priči oko svadbe ona nije trebala da pristane na nagradu, i da se tu pominju neke treće osobe koje uopšte nisu bitne za nasu priču."

Koja situacija Vas je na Farmi najviše izbacila iz takta?
 
"Ništa me nije izbacilo iz takta. Jedino svađe sa Stanijom, jer ona i kum Danijel mu puno znače."

Da li Vam roditelji i sestra nešto zameraju i šta?

"Roditelji mi zameraju što u nekim situacijama nisam bio ja, i nisam reagovao kako bi reagovao napolju. Dođu gosti na Farmu i onda ti ubace nekog rovca, i ti odmah pucaš. Tamo se dešavalo da se po 10 dana raspravlja o nekoj temi koja bi nam napolju bila nevažna. Tamo nemaš gde da iskuliraš."

Ko je najbolji čovek na Farmi?

"To je moj kum Danijel, mislim da treba da budu svi ponosni na njega."

Ko će zauzeti prva tri mesta na Farmi?

"To su Stanija, Goca, i Ekrem. Neću da zvučim prepotentno ali mislim da sam ostao, sigurno bi stigao među prvih par mesta."

Čime Vas je Stanija osvojila?

"U početku najviše me je privukao fizički izgled, nakon toga kako je naše upoznavanje išlo dalje, njena odlučnost i iskrenost su me oduševili. Jedino što je joj zameran jeste što skriva njenu lepotu, jer ja volim kada je devojka poželjna, to meni imponuje."

Da li Vam smeta što ste dobili epitet ljubomornog i posesivnog mladića?

"Smešna tema, ali moram reći da zatvoreni prostor čini čuda. Nisam bio dovoljno vešt kao Stanija da tokom menjanja baterija iskoristim tih par minuta vremena i kažem ono što me muči, a nisam mogao da prećutim neke stvari, i onda sam "pucao". Ukoliko neko želi da mi sudi zbog ljubavi neka to učini, mada sam čitao dosta komentara i mogu reći da sam oduševljen podrškom. "

Šta Vam je najviše nedostajalo na farmi?

"Najviše mi je nedostajala hrana, dosta sam smršao tamo."

Kako ste se osećali onog trenutaka kada ste ušli na imanje, i kada ste videli Jovanu sa kojom ste bili u vezi i niste ostali u kontaktu, a u isto vreme i Filipa Mitrovića za kog ste rekli da vas je muvao na društvenoj mreži?

"Filip Mitrović me nije muvao, jer bi bio blokiran. Pre svega on mi je slao poruku u vezi spota kako sam super, i preporučivao mi je filmove koje bi mogao da pogledam, baš kao i svi moji prijatelji na fejsbuku. Mislio sam da će veza sa Jovanom trajati duže, ali nažalost trajala je samo mesec dana i za to vreme smo bili samo pet ili šest puta zajedno. "

Autor: M.P.
Izvor: Smedia
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>