Region

Svet

Ništa od venčanja: Raskinuli Marijana i Nemeš?!

Možda najpoznatiji par iz rijalitija, Marijana Kovačević i Nikola Nemešević Nemeš, naišli su na ozbiljnu prepreku koja može značiti kraj njihove veze.

Ništa od venčanja: Raskinuli Marijana i Nemeš?!



U "Velikom bratu" pravili su haos, ona se zbog njega razvela, on se zbog nje posvađao sa roditeljima, ali njihova ljubav bila je jača od svega… Da li je baš tako?

Premda je na poslednjim fotografijama koje su objavljivali na Fejsbuku delovalo kao da je između njih sve u najboljem redu, prema poslednjim informacijama stvari nisu baš sjajne. Veza pobednice "Velikog brata" Marijane Kovačević (eks Čvrljak) i Nikole Nemeševića Nemeša posle dve godine zapala je u ozbiljnu krizu!

Marijana je nagradu od 104.700 evra uglavnom potrošila na njihova zajednička putovanja, dok je dobar deo novca pozajmila sestri da otvori kafić. I kako je ona novac "spiskala", njen mlađani dečko otišao je "da se snađe" – u Milano.

Ostaje pitanje da li će na kraju uspeti da prevaziđu i ovaj težak period, kao što su to činili kad god bi naišli na neku prepreku, ili će ovaj put biti – adio Mare.

Autor: I.M.
Izvor: Naše novine
Foto: Press

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>