Region

Svet

Region

Budva na pjenu od mora: Sanja Jovićević snima i u osmom mesecu trudnoće (Foto)

Sanja Jovićević , koja je slavu stekla zahvaljujući već prvoj televizijskoj ulozi Bojane Bačić u seriji "Budva na pjenu od mora", radi punom parom i u osmom mesecu trudnoće.

Budva na pjenu od mora: Sanja Jovićević snima i u osmom mesecu trudnoće (Foto)



Mlada Podgoričanka je početkom godine u tajnosti sklopila brak sa 21 godinu starijim kolegom Branimirom Popovićem, bivšim crnogorskim ministrom kulture. Par gotovo da ne govori o svojoj trogodišnjoj vezi, braku i bebi, ali Sanjine kolege kažu da je lepa glumica na snimanju izuzetno raspoložena i da drugo stanje ne koristi za dobijanje privilegija.

"Sanja je odlična i vrlo profesionalna iako je u drugom stanju. Radi na ulozi Bojane kao i pre trudnoće, iako smo svi mi oko nje veoma uviđajni i ne dozvoljavamo da se umara. Ona nije nimalo razmažena trudnica", otkriva Mima Karadžić, koji u seriji igra njenog oca.



Glumačka ekipa u kojoj je i Sanjin partner Branimir sve podređuje situaciji u kojoj im je bitno da se Sanja oseća opušteno i radi bez stresa, a kako Mima otkriva, jedna osoba stalno brine o potrebama njihove drage trudnice.

"Jedan čovek je stalno zadužen da bude u Sanjinoj blizini da bi joj bio pri ruci, da joj prinese stolicu da sedne čim završi scenu, da joj donese piće ili hranu i šta god drugo da zatreba. Međutim, Sanja želi da bude ravnopravna sa drugim glumcima i ne izražava nikakve dodatne zahteve i čak negoduje kad joj povlađujemo", ističe Karadžić.

Inače, Sanja nema nikakve tegobe. Kada ne snima seriju, uglavnom se odmara uz porodicu.

Autor: B.B.
Izvor: Blic
Foto: RAS

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>