Region

Svet

Region

Otvorena vrata zatvorena do jeseni

Popularna serija "Otvorena vrata" od večeras se neće emitovati na TV "Prva". "Prva srpska televizija" uskoro kreće sa letnjom šemom u kojoj nećemo gledati čuveni sitkom.

Otvorena vrata zatvorena do jeseniDa podsetimo, serija "Otvorena vrata" počela je ponovo da se emituje i to na Televiziji "Prva", a dosad je prikazano šest epizoda.

"Ovih dana ulazimo u letnju šemu koja će biti obogaćena premijernim serijskim i filmskim programom. Veliki filmski hitovi imaće TV premijeru upravo na "Prvoj", a tokom leta nastavljamo sa emitovanjem emisija "Eksploziv", "Ekskluziv", kao i jutarnjim i popodnevnim programom", rekla je Slađana Paunović, PR Prve televizije, koja je dodala da će se emisija "Veče sa Ivanom Ivanovićem" prikazivati do juna.

Sa TV "Prva" su nam potvrdili da ćemo nastavak serije “Otvorena vrata” imati prilike da vidimo tek od jeseni.

Isti informaciju smo dobili i od Bojane Maljević.

"U pitanju je samo letnja pauza, ne žele ljudi da troše premijerni program preko leta. Naravno da će serija biti emitovana na TV "Prva", pa to je jedan od najgledanijih programa", rekla je poznata glumica koja je otkrila da sutra kreće sa snimanjem nove epizode "Otvorenih vrata".

Autor: M.P.
Izvor: Telegraf
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>