Region

Svet

Vlado Georgiev prekinuo koncert zbog devojke u publici (Video)

Poznati kantautor i pevač Vlado Georgiev je prekinuo bend u toku jedne pesme sa "Stop", kako bi se javio devojci u prvim redovima nakon sto ju je prepoznao sa Fejsbuka.

Vlado Georgiev prekinuo koncert zbog devojke u publici (Video)



On je održao koncert u glavnom gradu Austrije – Beču, koji je u jednom trenutku obustavio. Naime, muzičar je prekinuo bend u toku jedne pesme sa "Stop", kako bi se javio devojci u prvim redovima nakon sto ju je prepoznao sa Fejsbuka.

Popularni kantautor i pevač je na binu izašao pozdravivši publiku pesmom sa novog albuma "Daljina" – "Živim sad", što je publika sa oduševljenjem pozdravila pevajući pesmu od reči do reči sa njim.

Nakon ove numere, otpevao je dve "stare" pesme, dva velika hita, "Sve si mi ti" i "Živim da te nađem" nakon čega je izveo još jednu novu pesmu, premijerno pred publikom "Reci ne ili da". Usledili su hitovi sa prva dva izdanja: "Lažni ljudi", "Šta bi prijatelji moji", "Mi nismo mi", "Jedina" i ostali.

Stotine ruku pruženih ka bini, stotine mobilnih telefona i foto-aparata i vrisci svaki put kada bi Vlado nešto rekao ili kada bi se neka od pesama završila.



Naravno, "Anđele" i "Hej ti", i ovoga su puta bile neizbežan deo repertoara kao dve prave letnje stvari, a u izvedbi čuvenog "Tropskog bara" pomogao mu je kolega Vladan Popović. Uz numeru "Zbogom ljubavi", Barba je predstavio čitav bend a na kraju pesme je pozdravio publiku i otišao sa bine.

Potom je usledio bis, gde je Vlado otpevao još dve nove pesme – baladu "Ako mi loše krene" i pesmu "Iskreno", a kako je ona zvučala na koncertu u Beču možete pogledati ovde.



Svoj koncert, nakon puna dva sata svirke, završio je pesmom "Do svitanja" otkrivši ovom prilikom bečkoj publici 5 pesama sa najnovijeg albuma "Daljina".

Bio je ovo prvi u nizu nastupa kroz koje će Georgiev promovisati svoj treći album. Kao što je poznato, 6. juna je zvanična beogradska promocija, a 14. juna je zakazan nastup na niškoj "Tvrđavi".



Autor: I.M.
Izvor: Mjuznjuz
Foto: Relja Jović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>