Region

Svet

Region

Dragan Vujić Vujke: Seka Aleksić je srpska Lara Kroft!

Kao što je već poznato Dragan Vujić Vujke i Seka Aleksić pozajmili su svoje glasove glavnim junacima za novi nastavak animiranih "Štrumpfova".

Dragan Vujić Vujke: Seka Aleksić je srpska Lara Kroft!



Reditelj i jedan od glavnih likova nove sinhronizacije "Štrumpfova" Dragan Vujić dao je svoj glas Gargamelu, dok je Seki pripala uloga zločeste Štrumpfete Vexy. Vujke je za magazin "Gloria" izjavio da je u početku bio skeptičan kad je čuo da će Seka pozajmiti glas zločestoj Štrumpfeti, ali po završetku sinhronizacije kaže da se prevario u proceni.

Seka Aleksić po završetku sinhronizacije Štrumpfova: Ovo je za mene divno iskustvo! (Foto)
"Seka Aleksić je srpska Lara Kroft", izjavio je Vujke. Seka mu se srdačno zahvalila na poređenju sa Larom Kroft, a dok je snimanje još bilo u toku Seka je rekla da joj Vujketovi pozitivni komentari jako znače kao umetniku budući da dolaze od jednog producenta.

Dok svi sa nestrpljenjem iščekujemo da se novi animirani Štrumpfovi "prošetaju" bioskopskim platnom, Seka i Vujke su završili sinhronizaciju, a premijerno prikazivanje zakazano je za 28. jul kada ćemo čuti kako njihovi glasovi zvuče u ulogama Vexy i Gargamela.

Autor: M.P.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus


>