Region

Svet

Marijana Mateus predstavlja novu kolekciju u Londonu (Foto)

Svoju novu kolekciju "Silk and Cashmere" Marijana Mateus će premijerno predstaviti 4.juna u Londonu.

Marijana Mateus predstavlja novu kolekciju u Londonu (Foto)



Revija će biti održana u hotelu Westbury a Marijana je još jednom dokazala da nikada "ne preti praznom puškom" odnosno da sve što naumi i najavi na kraju i ostvari

Promotivne fotografije kolekcije uradio je Dejan Milićević. Samo ime nove linije kreacija dovoljno govori o modelima. Reč je o rafiniranim i nežnim haljinama i kostimima od najfinijih materijala - svile i kašmira. Kako će publika u britanskoj prestonici reagovati na Marijanin modni izraz saznaćmo već u utorak uveče.



Naime, Marijaninu kolekciju "Silk and cashmere" čine letnja, kao i deo nove kolekcije za sezonu Jesen/Zima 2013. godine. Modeli koji će biti prezentovani u prestižnom hotelu u Bond streetu, biće prikazani iz dva dela: najpre agentima i kupcima,a potom i privatnim klijentima i Marijaninim dragim prijateljima iz Londona.

Letnji deo nove kolekcije predstavljaju haljine i tunike od svile, asimetričnog, neobičnog ali i klasičnog kroja, pretežno u beloj boji, kao i sa cvetnim printom, dok drugi deo kolekcije čine kašmirski kaputi na koje će kreatorka staviti poseban akcenat na engleskom tržištu.



Kao i uvek, svi modeli namenjeni susavremenoj, poslovnoj, vanvremenskoj ženi koja se oseća i izgleda sjajno i ugodno u prirodnim materijalima.

Ono što je interesantno, Marijana je u Londonu otvorila svoju kompaniju pod nazivom "Andaje" (Andaž) koja će na londonskom modnom tržištu poslovati i prezentovati modne linije Marijane Mateus.

Autor: M.P.
Izvor: Na Dlanu
Foto: Dejan Milićević

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>